Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτος καβγάς Γεωργιάδη-Καββαδία (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Διορίστηκες με φαξ στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση Καραμανλή – Δεν ντρέπεσαι!

Άγριος καβγάς: «Διορίστηκες στην ΕΡΤ με φαξ» είπε ο Άδωνις στην Καββαδία
Άγριος καβγάς ξέσπασε στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Αννέτας Καββαδία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον κ. Γεωργιάδη για τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σήκωσε ένα χαρτί που είχε μπροστά του και τη
ρώτησε αν και στο παρελθόν υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις για διορισμούς. «Θεωρείτε ότι έχουν γίνει τέτοιες παρεμβάσεις στο ελληνικό δημόσιο; Θέλετε να μας πείτε πως διοριστήκατε στην ΕΡΤ το 2004;» ρώτησε ο κ. Γεωργιάδης.
«Δεν διορίστηκα. Ήμουν συμβασιούχος» απάντησε η κ. Καββαδία και μετά ξέσπασε καβγάς. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Πως έγινε η ανανέωση της σύμβασης σας το 2004. Δεν πήγατε στο γραφείο τύπου, του πρώην Πρωθυπουργού και δώσατε το βιογραφικό σας; Δεν έφυγε φαξ από το γραφείο του κ. Ανδριανού με το βιογραφικό σας προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ; Εδώ το έχω το φαξ . Μη μου το παίζετε παρθένα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζήτησε συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό «παρθένα» και η Αννέτα Καββαδία τον κάλεσε να ανακαλέσει.
Η Αννέτα Καββαδία παραδέχθηκε ότι το 2004 δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και ενημερώθηκε για την επιστροφή της στην ΕΡΤ, όπου είχε προσληφθεί ως συμβασιούχος. «Ήταν μια εποχή που η Ν.Δ δεν ήταν παράρτημα του ΛΑΟΣ και στα ηγετικά κλιμάκια υπήρχαν ακομπλεξάριστοι, οι οποίοι αναγνώριζαν την ποιότητα των αντιπάλων της. Αναγνώριζαν την αξία του πολιτικού τους αντιπάλου. Τη σέβονταν και δεν εμφορούνταν από ακροδεξιές ιδεολογίες», είπε.
Ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε άμεσα: «Έχετε διοριστεί στην ΕΡΤ με φαξ από το γραφείο του Πρωθυπουργού. Δεν σας παίρνει να με ρωτάτε με ύφος για μετακλητούς υπαλλήλους. Θα έπρεπε αυτούς τους 23 να πάτε και να τους υπερασπιστείτε. Όχι να τους διασύρετε. Να μάθει ο λαός πως πήγατε στην ΕΡΤ και με ποιου την υπογραφή.Στην Ελλάδα επειδή είμαστε μικρό χωριό. Μην έχετε ύφος γιατί γνωριζόμαστε. Χαίρομαι που παραδεχθήκατε ότι με φαξ του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού πήγατε στην ΕΡΤ».
Ο καυγάς έληξε με τον εξής διάλογο:
  • ΚΑΒΒΑΔΙΑ: Η δική μου διαδρομή ήταν κρυστάλλινη
  • ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Τη μάθαμε τώρα. Ρουσφέτι ήσουν . Διορίστηκες με φαξ και μου κάνεις ερωτήσεις με ύφος για μετακλητούς.
  • ΚΑΒΒΑΔΙΑ: Δεν ντρέπεσαι
  • ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : Θα πεις εσύ σε μένα για ντροπή. Αρνούμαι να δεχθώ ερωτήσεις από εσάς για προσλήψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.