Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

11ο Συνέδριο ΝΔ- Ντόρα: Μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα- Η πρόταση που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο θα πείσει και τους πιο δύσπιστους



Πεπεισμένη είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ότι "η συνολική πρόταση που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο θα πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι ,πορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα"
Συγεκριμένα, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, εν όψει του 11ου Συνεδρίου, η πρώην υπουργός δήλωσε:
Το 11ο συνέδριο της μεγάλης φιλελεύθερης
δημοκρατικής παράταξης είναι καθοριστικό διότι καλούμαστε να χαράξουμε μια νέα πορεία για τη χώρα και να μιλήσουμε ανοιχτά για τις επιλογές που θα αλλάξουν την Ελλάδα και θα την κάνουν μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα.
Η συνεχιζόμενη για 8η χρονιά οικονομική κρίση και οι τεράστιες επιπτώσεις που έχει ιδιαίτερα στη μεσαία τάξη που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας, μας υποχρεώνουν να τοποθετηθούμε συγκεκριμένα επί όλων των μεγάλων ζητημάτων που βασανίζουν τους πολίτες. 
Η Νέα Δημοκρατία ως η παράταξη που απευθύνεται στο σύνολο της κοινωνίας και εκφράζει τις δημιουργικές δυνάμεις, αποκηρύττει κάθε δημαγωγική και λαϊκίστικη πρακτική ως μέθοδο πρόσκαιρων πολιτικών κερδών και καλεί τους πολίτες να συνδιαμορφώσουμε το νέο παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας. Η εμπειρία έχει δείξει ότι αυτή η πολιτική είναι επιβεβλημένη διότι όποτε η ΝΔ περιχαρακώθηκε και έκλεισε τις πόρτες, τα αποτελέσματα ήταν θλιβερά. Ανοίγοντας τις πόρτες, δημιουργούμε τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που θα πείσει το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάει σε όλη την Ελλάδα και έχει συζητήσει με επαγγελματικές ομάδες και νέους ανθρώπους. Στα προσυνέδριά μας δώσαμε το λόγο στους πολίτες τους επαγγελματίες τους επιστήμονες. Είμαι βέβαιη ότι η συνολική μας πρότασή που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο θα πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα και έχουμε την πολιτική βούληση να το κάνουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.