Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

11ο Συνέδριο ΝΔ- Λ. Αυγενάκης: Οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα



Ο Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εν όψει του 11ου Συνεδρίοου του κόμματος τονίζει ότι "οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα"
Συγκεκριμένα δήλωσε:

Η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Δεκεμβρίου, το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριό της. Πρόκειται για ένα Συνέδριο Αρχών και Θέσεων, που θα επικυρώσει τους βασικούς άξονες του προγραμματικού λόγου του Κόμματός μας. 
Ένα συνέδριο οργανωμένο σε 3 ενότητες, για τον πολίτη, την οικονομία και τη νέα γενιά με πολλές καινοτομίες, και παράλληλα δίπλα στην ολομέλεια του Συνεδρίου θα οργανωθεί το Κοινωνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Θα οργανωθούν, δηλαδή, 6 παράλληλες εκδηλώσεις όλες αφιερωμένες σε μεγάλα κοινωνικά θέματα από τις Γραμματείες του Κόμματος. 
Για το Συνέδριο, όμως, έχουμε πάρει και μια άλλη πρωτοποριακή πρωτοβουλία: Πέρα από τις ομιλίες, θα γίνει ψηφοφορία με κάλπη για μια σειρά από διλήμματα. Θέλουμε να καταγραφεί, με τον πιο επίσημο τρόπο, η άποψη του ανώτατου οργάνου του κόμματος για μια σειρά από ζητήματα. 
Οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Όχι με μεγάλα λόγια. Με ξεκάθαρες κατευθύνσεις και εφαρμόσιμο σχέδιο. Προχωρούμε μπροστά, με αλήθεια και δουλειά. Βασικός στόχος είναι, όχι μόνο να αλλάξουμε Κυβέρνηση, αλλά να αλλάξουμε σελίδα. Να αλλάξουμε την Ελλάδα προς το καλύτερο. 
Αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα - για αυτό και το μήνυμα του Συνεδρίου είναι: «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» - και πιστεύουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη ελπίδα για να περάσουμε σε μια νέα σελίδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.