Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Φάουλ του Άδωνη που δέχθηκε να μετάσχει στην ίντριγκα του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας- Ας καταλάβουν όλοι ότι η ΝΔ είναι "μαγαζί γωνία" και δεν ανέχεται τα "παραμάγαζα"!

Οι πάντες στην Πάτρα παραδέχονται ότι ο Αστέρας είχε καιρό να δει τέτοια μεγαλεία και ο κόσμος που κατέκλεισε το ξενοδοχείο για να παρακολουθήσει τις εργασίες του 2ου Προσυνεδρίου της ΝΔ ήταν όχι μόνον πολύς αλλά και ποιοτικά εξαιρετικός.
Και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι αντίθετα με ό,τι συμβαίνει σε τέτοιου είδους κομματικές εκδηλώσεις, ο κόσμος παρέμεινε στην αίθουσα του προσυνεδρίου και δεν ήταν στο καφέ του ξενοδοχείου.
Μόνη παραφωνία η στάση του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος δεν λέει να τιθασεύσει το πάθος που
τρέφει γι’ αυτόν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης.
Είναι κατανοητό ένας αντιπρόεδρος να έχει προσωπικούς οπαδούς, αλλά το να οργανώνεται… «αντισυγκέντρωση» από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, για να υποδεχθούν οι φίλοι του Άδωνη τον αγαπημένο τους πολιτικό σε καφέ της Πάτρας, την ώρα που ξεκίναγε τις εργασίες του το προσυνέδριο, ήταν άκομψο και άτοπο.
Και βέβαια, όπως έχει αποδειχθεί, ο οπαδός του Άδωνη, ο κ. Μαζαράκης, δεν φαίνεται να διαθέτει την πολιτική κρίση για να καταλάβει το λάθος μιας τέτοιας ενέργειας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν καταλαβαίνει το φάλτσο; Δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που δημιουργούνται από τέτοιες ενέργειες; Και το χειρότερο; Όταν κάποια στιγμή αποχώρησε ο Άδωνις από το χώρο του προσυνεδρίου τον ακολούθησε και η τοπική κουστωδία του… Πολιτικοί θρίαμβοι όμως κολαούζους δεν επιτυγχάνονται. Πολιτικοί θρίαμβοι επιτυγχάνονται με ενότητα, ομοψυχία και σύμπνοια.
Κι επιτέλους! Κάποιος πρέπει να πει στον κ. Μαζαράκη, πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας, ότι πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αν δεν το καταλαβαίνει και θέλει να κάνει το δικό του παραμάγαζο, ας κάνει στην άκρη γιατί η ΝΔ είναι «μαγαζί γωνία» και μάλιστα μεγάλο. Όχι παραμάγαζο!

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κύριε πράγματι η συγκέντρωση στο προσυνέδριο της Πάτρας ήταν εντυπωσιακή και καμμία σχέση δεν είχε με το 1ο προσυνέδριο.Διερωτηθήκατε μήπως αν σε αυτό συνέβαλε έστω κατ'ελάχιστον ο νυν πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ο γιατρός κος Μαζαράκης? Οι επιτυχημένες συγκεντρώσεις δεν γίνονται από μόνες τους. Χρειάζεται κάποιοι να βοηθήσουν.
    Γνωρίζεται ακόμη ότι ο κος Μαζαράκης δεν είναι διορισμένος, ούτε καν μοναδικός υποψήφιος, αλλά εξελέγη μέσα από εκλογικές διαδικασίες.
    Τέλος δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι ατόπημα τοπικά στελέχη να συναντώνται με τον αντιπρόεδρο του Κόμματος και όλοι μαζί να πηγαίνουν να ενισχύσουν την παρουσία του Προέδρου,για την προθυπουργοποίηση του οποίου κοπιάζει όσο κανείς άλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.