Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Το όραμα του Πατούλη για την Αθήνα - - Τι λέει για τη γυναίκα του - Τι απαντάει στην ερώτηση «δεν είναι καλός δήμαρχος ο Γιώργος Καμίνης;»

Το όραμα του Πατούλη για την Αθήνα
«Την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία 20 χρόνια, θέλω να την αξιοποιήσω στην πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Μέσα από τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό, μέσα από τους όμορφους, καλλιεργημένους και χαμογελαστούς ανθρώπους» λέει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Πατούλης σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή".
«Αυτά μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης της πόλης. Πάντα ήμασταν αυτοδιοικητικοί και τώρα θέλουμε να δώσουμε λάμψη στην Αθήνα» προσθέτει.
Στην ερώτηση αν είναι καλός δήμαρχος ο Γιώργος Καμίνης ο κ. Πατούλης απαντά:
«Ο κ. Καμίνης είχε και έχει άλλο όραμα, αλλά όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα, το οποίο για να έρθει θέλει εμπειρία και πράξεις. Η ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση δεν έρχεται τυχαία, αλλά απαιτεί αγάπη στα του δήμου. Αλλά για να αγαπήσεις κάτι πρέπει να το ξέρεις, να είσαι κοντά στο πρόβλημα και τη λύση του».
«Κατεβαίνουμε ως αυτοδιοκητικοί» λέει στην ερώτηση αν για το δήμο θα ζητήσει χρίσμα από κάποιο κόμμα. «Έως τώρα οι περισσότεροι δήμαρχοι στην Αθήνα προτάθηκαν από κόμματα λόγω κομματικών ισορροπιών και όχι για να δημιουργήσουν το brand name που χρειάζεται η Αθήνα» αναφέρει.
Ο δήμαρχος Αμαρουσίου μιλάει και για τη γυναίκα του. «Είναι η γυναίκα της ζωής μου και συγχρόνως μια εξαίρετη επιστήμων» (η κ. Μαρίνα Πατούλη είναι φιλόλογος σε Λύκειο της Αττικής και δημοτική σύμβουλος στο δήμο Πεύκης). «Ένα πράγμα που σέβομαι στη Μαρίνα είναι ότι είναι πιο ζαμανφού από εμένα. Θα κάνει αυτό που της αρέσει χωρίς να ενδιαφέρεται γι’ αυτό που θα πει ο διπλανός της.
Όσο για τα αρνητικά σχόλια που ακούει για το γούστο της συζύγου του λέει, μεταξύ άλλων: «Το γούστο δεν κρίνει τους ανθρώπους, οι πράξεις είναι το ωφέλιμο […] Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.