Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΔ για Κουρουμπλή: Ψεύτης με σφραγίδα. Να παραιτηθεί!

Μέχρι τη Σαρωνίδα η πετρελαιοκηλίδα - Κίνδυνος να φτάσει στο πιάτο μας Ψεύτη με σφραγίδα χαρακτηρίζει η ΝΔ τον κ. Κουρουμπλή και ζητεί την παραίτησή του.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά την σημερινή επιβεβαίωση της

Εκπροσώπου Τύπου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας (ΕΜSA), κυρίας Russeva, ότι η Κυβέρνηση έστειλε το αίτημα συνδρομής το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Κουρουμπλής είναι ψεύτης με σφραγίδα και αναμένουμε την παραίτησή του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσε χθες στη Βουλή απαντώντας στον κ. Μητσοτάκη ότι είχε επικοινωνήσει με τον EMSA αλλά δεν ήταν διαθέσιμο το πλοίο ΑΚΤΕΑ. 
Μάλιστα δήλωσε από του βήματος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, πως αν λέει ψέματα τότε να ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ την παραίτησή του.  
 Λίγες ώρες μετά η εκπρόσωπος Τύπου του EMSA ( European Maritime Safety Agency) Radina Russeva μιλώντας στο skai.gr ανέφερε πως το αίτημα της Ελλάδας προς τον Οργανισμό έφτασε στις 12 Σεπτεμβρίου αργά το βράδυ αλλά τονίζει παράλληλα πως υπάρχουν πάντοτε 16 πλοία standby και η έγκριση επιχειρήσεων δίνεται 24 ώρες μετά την υπογραφή συμβολαίου με την εκάστοτε χώρα μέλος, διαψεύδοντας με τον τρόπο αυτό τον υπουργό ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.