Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ο κ. Τσίπρας ούτε ξέρει, ούτε θέλει, ούτε μπορεί



Ο κ. Τσίπρας ούτε ξέρει, ούτε θέλει, ούτε μπορεί, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας την επικαιρότητα κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Ο κ. Κικίλιας είπε: 
«Τις τελευταίες μέρες, όλοι οι πολίτες γινόμαστε μάρτυρες μιας προπαγανδιστικής
επιχείρησης του Μεγάρου Μαξίμου.

Από τις διχαστικές βουτιές του στο χθες, ο κ. Τσίπρας έρχεται και τσαλαβουτάει στο σήμερα, παριστάνοντας ότι νοιάζεται για την ιδιωτική οικονομία. Τη μια μέρα φοράει το μπερέ του επαναστάτη, την άλλη το ζιβάγκο του σοσιαλιστή και την επομένη το κοστούμι του διαχειριστή επενδύσεων.

Όμως, όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να επιστρατεύσουν, όσο και να επιχειρήσουν να διχάσουν την κοινωνία μας, όσα ψέματα και να πουν, ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του κρίνονται από αυτά που κάνουν και όχι από αυτά που λένε.

Και η αλήθεια είναι ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ:

-    Υπερφορολογεί και γονατίζει την ελληνική οικονομία, επιχειρήσεις και εργαζομένους.

              - Κάνει ό, τι μπορεί για να τινάξει στον αέρα πολύ σημαντικές επενδύσεις, όπως για παράδειγμα το Ελληνικό και τις Σκουριές. Επενδύσεις με τις οποίες μπορούν να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, σε μια εποχή που οι δείκτες ανεργίας βρίσκονται στα ύψη και η ανάγκη για νέες δουλειές είναι αδήριτη.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Τσίπρας ούτε ξέρει, ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κάνει πράξη αυτά που έχει ανάγκη η οικονομία και η χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.