Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Περίεργα μηνύματα Ντόρας στην απάντηση προς Καμμένο αλλά με... άλλους αποδέκτες!!!



Χθες στο κλείσιμο της συζήτησης στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος επανέφερε την υπόθεση του 1 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο πόθεν έσχες του συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, λέγοντας ότι είχε σχέση με τη ναυτιλιακή Μαρινάκη.
Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε μια απάντηση που όλοι
άκουσαν αλλά λίγοι κατάλαβαν τι εννοούσε.
«Δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητα. Όταν έγινε η ιστορία με το πόθεν έσχες, επειδή φοράω παντελόνια, προσήλθα στη Βουλή και ζήτησα από τους συναδέλφους να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Αθωώθηκα πανηγυρικά από τα δικαστήρια», αντέτεινε και πρόσθεσε κλείνοντας τη συζήτηση: «εμένα μετά το Βουκουρέστι με έψαξαν άνθρωποι άλλου επιπέδου, όχι του δικού σας».
Η τελευταία αναφορά της κυρίας Μπακογιάννη έκαναν όσους ήξεραν να χαμογελάσουν πικρά…
Κι αυτό γιατί ο «φάκελος» της Ντόρας Μπακογιάννη είχε περάσει από σαράντα κύματα μετά το κάζο που έπαθαν οι Αμερικανοί στο Βουκουρέστι με την άρνηση της Ελλάδος να δώσει τη συγκατάθεσή της για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Μακεδονία». Και βέβαια μιλάμε για ένα κάζο που τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και η Ντόρα  Μπακογιάννη πλήρωσαν πολιτικά…
Και μετά από όσα συνέβησαν στο Βουκουρέστι (και δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα) η Ντόρα περίμενε να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ενάμιση χρόνο μετά;  «Κούνια που την κούναγε»…
Το γεγονός πάντως ότι τα θυμήθηκε τη δεδομένη στιγμή και ο χώρος που τα είπε, δημιούργησαν προβληματισμό και πολλές σκέψεις σε... πολλούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.