Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Κικίλιας: Οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη- Λαφαζάνη και οι δηλώσεις Καμμένου για το ρόλο του Στρατού "δένουν" το παζλ της αποσταθεροποίησης της χώρας!



«H Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας και με την άνευ προηγούμενου, στα 43 χρόνια της Μεταπολίτευσης, αμφισβήτηση του ευρωπαϊκού μας κεκτημένου και της διάκρισης των εξουσιών, βάλλει ενάντια στη Δημοκρατία.

2 Ιουλίου 2015. Επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο
Υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Ακολουθούν δηλώσεις του Υπουργού κ. Καμμένου:

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό”. Η πρωτοφανής δήλωση του κ. Καμμένου έγινε μπροστά στον κ. Τσίπρα. Προφανώς γιατί και οι δύο καταλάβαιναν, ότι εάν προχωρούσαν τα σχέδιά τους, η ελληνική κοινωνία θα αντιδρούσε. Και τότε και τώρα, καλύπτουν ο ένας τον άλλον. Οι αποκαλύψεις του κ. Βαρουφάκη και του κ. Λαφαζάνη, κορυφαίων Υπουργών της Κυβέρνησης Τσίπρα το 2015, σε συνδυασμό με τη δήλωση του κ. Καμμένου, έρχονται να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ της αποσταθεροποίησης της χώρας. Υπήρχε σχέδιο αλλαγής νομίσματος, εξόδου από την Ευρωζώνη, απομόνωσης της χώρας, ραγδαίας φτωχοποίησης των Ελλήνων.

 Το σχέδιο ήταν εν γνώσει όλων αυτών, που μετέχουν στον πυρήνα της Κυβέρνησης, που αλληλο - εκβιάζονται και παίζουν οδυνηρά παιχνίδια στη πλάτη της χώρας, με μοναδικό σκοπό να παραμείνουν στην εξουσία πάση θυσία. Κανείς να μην έχει ουδεμία αμφιβολία. Είναι δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι Έλληνες δικαιούνται και θα μάθουν ποιοι είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι των επικίνδυνων σχεδίων που οδήγησαν σε κλειστές τράπεζες, δύο αχρείαστα Μνημόνια, 100 δις ζημιά στην ελληνική κοινωνία και ενεχυρίαση του μέλλοντος της χώρας για πολλά χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.