Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Αυτοί μας κυβερνούν- Οι Έλληνες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια

Νέα στοιχεία για το έγκλημα που διαπράχθηκε κατά το πρώτο μισό του 2015, από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αποκαλύπτουν οι πρωταγωνιστές του, ενώ ο Αλ. Τσίπρας συνομολογεί πως κρύβει την αλήθεια.

Ειδικότερα:

  • Ο κ. Αλ. Τσίπρας, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Guardian» (24.7), ομολογεί την κατάρτιση Plan X, υποστηρίζοντας ότι «ήταν τόσο ασαφές, δεν αξίζει καν να μιλάμε». Προσθέτει, μάλιστα, ότι «ίσως έρθει η στιγμή που θα ειπωθούν κάποιες αλήθειες». Αναγνωρίζοντας ότι εξακολουθεί να κρύβει την αλήθεια.
  • Ο τότε Υπουργός Π. Λαφαζάνης, με συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ FM», στις 22 Ιουλίου, αποκαλύπτει ότι «η Τράπεζα της Ελλάδας θα γινόταν τράπεζα υπό τον έλεγχο των Αθηνών με πράξη νομοθετικού περιεχομένου» και ότι «θα υπήρχε δυνατότητα να τυπωθεί νέα δραχμή στο νομισματοκοπείο. Είχε κατατεθεί ειδικό σχέδιο».
  • Αφηγήσεις του Γ. Βαρουφάκη, που καταγράφονται στο νέο βιβλίο του, αφήνουν να φανεί ότι, το βράδυ του δημοψηφίσματος, ο Αλ. Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι η εφαρμογή του σχεδίου του θα προκαλούσε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που θα οδηγούσαν τον ίδιο και τους συμπρωταγωνιστές του στη Δικαιοσύνη. Όπως αποκαλύπτει ο τότε Υπουργός Γ. Βαρουφάκης, ο Αλ. Τσίπρας, τη νύχτα του δημοψηφίσματος, του έλεγε ότι φοβόταν ένα νέο Γουδή.
Είχαν προηγηθεί:
  • Οι αποκαλύψεις Γ. Βαρουφάκη, με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα, στις 5 Ιουλίου, ότι ανέπτυξε το σχέδιό του για παράλληλο νόμισμα πληρωμών πριν τις εκλογές του 2015 στους Αλ. Τσίπρα, Ν. Παππά και Γ. Δραγασάκη. Αλλά και ότι το είχε παρουσιάσει στο Υπουργικό Συμβούλιο, στις αρχές Μαρτίου.
  • Οι δηλώσεις του τότε και τώρα Υπουργού Γιάννη Τσιρώνη, στις 10 Ιουλίου στο ΣΚΑΙ, με τις οποίες επιβεβαιώνει ότι ο Γ. Βαρουφάκης είχε αναπτύξει το σχέδιό του στο Υπουργικό Συμβούλιο.
  • Οι αποκαλύψεις, στις 4 Ιουλίου, σε εκδήλωση της Ιταλικής Βουλής που διοργάνωσε το κόμμα του Μπέπε Γκρίλο, του τότε, αλλά και του τώρα συμβούλου της Κυβέρνησης Γκλεν Κιμ, ότι ζητήθηκε από τον ίδιο και την ομάδα του να προετοιμάσει την έκδοση κουπονιών, που όπως λέει, «έπρεπε να μοιάζουν, να μυρίζουν και να έχουν την ίδια υφή με το ευρώ, χωρίς να είναι».
Υπενθυμίζεται ακόμη:
  • 2 Ιουλίου 2015. Επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Ακολουθούν δηλώσεις του Υπουργού κ. Καμμένου:
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό».

Η πρωτοφανής δήλωση του κ. Καμμένου έγινε μπροστά στον κ. Τσίπρα. Προφανώς γιατί και οι δύο καταλάβαιναν, ότι εάν προχωρούσαν τα σχέδιά τους, η ελληνική κοινωνία θα αντιδρούσε. Και τότε και τώρα, καλύπτουν ο ένας τον άλλον.

Οι αποκαλύψεις του κ. Βαρουφάκη και του κ. Λαφαζάνη, κορυφαίων Υπουργών της Κυβέρνησης Τσίπρα το 2015, σε συνδυασμό με τη δήλωση του κ. Καμμένου, έρχονται να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ της αποσταθεροποίησης της χώρας.

Υπήρχε σχέδιο αλλαγής νομίσματος, εξόδου από την Eυρωζώνη, απομόνωσης της χώρας, ραγδαίας φτωχοποίησης των Ελλήνων.

Το σχέδιο ήταν εν γνώσει όλων αυτών, που μετέχουν στον πυρήνα της Κυβέρνησης, που αλληλο - εκβιάζονται και παίζουν οδυνηρά παιχνίδια στη πλάτη της χώρας, με μοναδικό σκοπό να παραμείνουν στην εξουσία πάση θυσία.

Κανείς να μην έχει ουδεμία αμφιβολία. Είναι δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι Έλληνες δικαιούνται και θα μάθουν ποιοι είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι των επικίνδυνων σχεδίων που οδήγησαν σε κλειστές τράπεζες, δύο αχρείαστα Μνημόνια, 100 δις ζημιά στην ελληνική κοινωνία και ενεχυρίαση του μέλλοντος της χώρας για πολλά χρόνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.