Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Βασιλακόπουλος: Ο Κυριάκος είναι ο μόνος από τους πολιτικούς αρχηγούς που ξέρει από Μπάσκετ



«Από όσους επισκεφθήκαμε είναι ο μόνος που ξέρει από μπάσκετ» είπε μπροστά στις κάμερες για τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος, απευθυνόμενος στα «χρυσά παιδιά» της Εθνικής
Ομάδας Νέων Μπάσκετ Under 20.
Μπορεί πολλοί να απόρησαν όταν άκουσαν τον παλιό σκληρό ΠΑΣΟΚο  κ. Βασιλακόπουλο να μιλάει με κολακευτικά σχόλια για τον πρόεδρο της ΝΔ, αλλά είναι γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ περιέγραφε απλά την πραγματικότητα. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι όχι μανιώδης φίλαθλος του Μπάσκετ, αλλά και συστηματικός ερασιτέχνης παίκτης και μάλιστα καλός.
Αυτό το βεβαιώνει όχι μόνο ο πρώην επαγγελματίας της καλαθοσφαίρισης και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, αλλά και ο πολιτικός αντίπαλος του κ. Μητσοτάκη, Ανδρέας Λοβέρδος, επίσης ερασιτέχνης παίκτης και φανατικός φίλαθλος του μπάσκετ.
Τώρα βέβαια υπάρχει και μια πολιτική απορία για τα θετικά σχόλια του κ. Βασιλακόπουλου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όλα εξηγούνται από το γεγονός ότι ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλη πολιτική εμπειρία όπως ο πρόεδρος της ΕΟΚ, μπορεί να διακρίνει ποιος εκπροσωπεί το μέλλον και ποιος όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.