Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

«Όταν εγώ ανοίγω τις πόρτες του κόμματος κανείς δεν μπορεί να τις κλείνει». Εξωστρέφεια – Διεύρυνση – άνοιγμα σε όλους τους πολίτες, το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τη σταθερή πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικού συστήματος επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι θα απευθυνθεί με εντιμότητα σε όλες τις
δημοκρατικές δυνάμεις και σε όλους τους πολίτες.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Διχαστικά μηνύματα, περιφρόνηση των πολιτών για παλιότερες επιλογές τους, λογικές ρεβανσισμού και παρωχημένη αλαζονεία δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία. Όταν εγώ ανοίγω τις πόρτες του Κόμματος, κανείς δεν μπορεί να τις κλείσει. Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, για να κάνουμε διάλογο και για ενώσουμε τους Έλληνες. Και δεν έχουμε δικαίωμα να απογοητεύσουμε κανέναν. Ούτε τους παραδοσιακούς μας υποστηρικτές, αλλά ούτε όσους αρχίζουν να προσβλέπουν σε εμάς. Και δεν θα τους απογοητεύσουμε».

Απευθύνοντας κάλεσμα σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, ανέφερε: «Όσοι νιώθετε αγωνία για το μέλλον σας και το μέλλον των οικογενειών σας. Όσοι υποφέρετε από τα βάρη που σας έχει φορτώσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Όσοι ανησυχείτε για τον αυταρχισμό και την υποβάθμιση της Δημοκρατίας μας. Όσοι νοιώθετε εξαπατημένοι από μια αναξιόπιστη και ανίκανη Κυβέρνηση. Όλοι εσείς ελάτε μαζί μας. Ελάτε να βρούμε πώς να αλλάξουμε μαζί την Ελλάδα. Κι ας είστε όσο αυστηροί θέλετε. Δεν μας νοιάζει από πού προέρχεστε. Μας αρκεί ότι θέλετε να πάμε την Ελλάδα μπροστά» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.