Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Τα πολιτικά στελέχη που επιλέγει η ΝΔ ξέρουν τις θέσεις του κόμματος ή είναι "κουκουρούκου";Διαβάζουμε ότι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης (αλήθεια μήπως πρέπει να επανέλθει ο προ Σαμαρά όρος Κεντρική Επιτροπή; Πολιτικές δεν είναι όλες οι επιτροπές στα κόμματα, είτε είναι Κεντρικές είτε περιφερειακές;), μέτρησε τις εργατώρες που ξόδεψε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να
επεξεργαστεί τα 3.000 βιογραφικά του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών. Μάλιστα όπως αναφέρει 32 αξιολογητές αφιέρωσαν 900 εργατώρες!!!
Δηλαδή μας λέει ότι αφιερώθηκαν 3,3 εργατώρες για κάθε βιογραφικό;
Καταλαβαίνουμε ότι έπρεπε να συγκρίνουν κάθε λεπτομέρεια και πληροφορία που υπήρχε στα βιογραφικά, αλλά το βασικό το έκαναν; Τσέκαραν αν αυτοί που επέλεξαν ξέρουν να ανοίξουν το στόμα τους για να μιλήσουν; Γιατί αν κρίνουμε από μερικές περιπτώσεις που γνωρίζουμε, κάποιοι από αυτούς όχι μόνο δεν έχουν δική τους άποψη αλλά δεν ξέρουν κάν να μιλήσουν, γεγονός που είναι γνωστό στις τοπικές κοινωνίες.
Για κάποιους δε από αυτούς, λένε ότι μπορεί να έχουν εμφανισιακά ή βιογραφικά προσόντα, αλλά πολιτικά είναι απλά... "κουκουρούκου"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου