Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Βορίδης: Αν στοχοποιείς τις αποφάσεις της δικαιοσύνης βρίσκεσαι στο δρόμο της δημοκρατικής εκτροπής

Για τις επιθέσεις κυβερνητικών λειτουργών στη δικαιοσύνη μίλησε σήμερα στο ''Ακραίως'' του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο.
Σύμφωνα με τον ίδιο ''Ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει τις δικαστικές αποφάσεις. Αυτό που λένε είναι ότι συνιστά θεσμικό εμπόδιο δικαιοσύνης. Ποια
δημοκρατία δουλεύει έτσι ; Η Δημοκρατία έχει κανόνες τους οποίους οφείλουν να σέβονται όλοι.  Αν έρχεσαι και στοχοποιείς τις αποφάσεις της δικαιοσύνης βρίσκεσαι στο δρόμο της δημοκρατικής εκτροπής''.
Για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο Μ. Βορίδης υπογράμμισε: ''Αντιμετωπίζουμε τον κ. Πολάκη ως είδος γραφικής περιπτώσεως. Συνήθως ένας υπουργός λέει πράγματα που έχουν μια βαρύτητα και αξία. Τον κάλυψε ο πρωθυπουργός άρα συμμερίζεται τις απόψεις του. Οπότε δεν είναι θέμα Πολάκη αλλά θέμα πρωθυπουργού που τον καλύπτει''. 
Σε σχέση με τα κυκλώματα στη δικαιοσύνη επισήμανε: ''Όποιος βλέπει ότι υπάρχουν κυκλώματα στη δικαιοσύνη να πάει να τα καταγγείλει. Aν το γνώριζα δεν θα πήγαινα να το καταγγείλω;'' ενώ πρόσθεσε ''ας τη φτιάξει ο αρμόδιος υπουργός τη Δικαιοσύνη... Γιατί δεν τη φτιάχνει;''.
Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι ''Tην κ. Θάνου και την κάθε κυρία Θάνου την κοιτάω πολύ προσεκτικά για το πως κάνει τη δουλειά της. Ομως αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει τη δουλειά άλλων 50 δικαστών. Εδώ υπάρχει συνολική επίθεση στις αποφάσεις των δικαστηρίων, παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει πρόεδροι κατά καιρούς''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.