Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ο Κυριάκος με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ



Με εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεων συναντήθηκε ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΘέματα διακρίσεων και βίας έθεσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκπρόσωποι των ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεων στη συνάντηση που είχαν μαζί του.
Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων ενημέρωσαν τον κ. Μητσοτάκη για σειρά ζητημάτων και ιδίως για τα θέματα διακρίσεων και βίας κατά των ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα,
Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα).
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως ευελπιστεί ότι αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει το έναυσμα για έναν ειλικρινή διάλογο, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που σταθερά επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία με όλη την κοινωνία.
Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί έγινε αυτή η συνάντηση. Μάλιστα η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επί διήμερο ειρωνεύεται τον κ. Μητσοτάκη για τη συτγκεκριμένη συνάντηση.
Ωστόσο πρέπει να αντιληφθούμε, ότι επειδή οι άνθρωποι αυτοί έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, δε σημαίνει ότι δεν έχουν ως πολίτες τα ίδια δικαιώματα με τους υπολοίπους Έλληνες.
Είναι διαφορετικό θέμα η δική τους συμπεριφορά και μερικές φορές η προκλητικότητα ορισμένων εξ αυτών, και διαφορετικό το ότι πρέπει να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με τους λοιπούς Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.