Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ούτε νερατζάκι δεν έδωσε η ΕΛΑΣ στα μέλη του Ρουβίκωνα που συνέλαβε- Η φαρμακερή ατάκα του Βουλευτή Χρ. Κέλλα


«Φαρμακερή» ατάκα Χρ. Κέλλα για την κυβέρνηση με αφορμή το «ντου» του Ρουβίκωνα στη ΒουλήΠρώτη φορά στην ιστορία πρόεδρος Βουλής παρεμβαίνει για να αφεθούν ελεύθερα άτομα που έχουν παρανομήσει και γι' αυτό έχουν συλληφθεί και μεταφέρονται με περιπολικό στη ΓΑΔΑ.

Φαίνεται ότι οι συλληφθέντες ήταν φίλοι του
γιού του κ. Βούτση που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές με τις δραστηριότητές του...


Πάντως με με αφορμή το περιστατικό δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί με ανάρτηση του στο Twitter ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας για την «περιποίηση» της προς τους γνωστούς - αγνώστους.

«Τέτοια κυβερνητική "περιποίηση" στους γνωστούς-άγνωστους, ούτε η γιαγιά στο χωριό τα καλοκαίρια. Ούτε τα προσχήματα...», σχολιάζει ο «γαλάζιος» βουλευτής με αφορμή την απελευθέρωση μελών του Ρουβίκωνα που έκαναν "ντου" στη Βουλή.

Τώρα εδώ που τα λέμε στην πραγματικότητα οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τα συγκεκριμένα μέλη του Ρουβίκωνα, είναι παντελώς ανάγωγοι. Γιατί δεν νοείται ως περιποίηση το ότι έκαναν τους ταξιτζήδες και τους επέστρεψαν από εκεί που τους παρέλαβαν, δηλαδή στη Βουλή.
Περιποίηση είναι να τους ρωτήσουν πού θέλουν να τους μεταφέρουν και στη διαδρομή να τους κεράσουν κάτι... Ένα τσίπουρο, μια μπύρα, ή έστω ένα νερατζάκι βρε αδερφέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.