Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Δείτε πώς αντέδρασε ο Τσίπρας στο δώρο του Κυριάκου για τα γενέθλιά του



Είναι διαπιστωμένο ότι οι πολιτικοί που είναι σε δύσκολη θέση, έχουν χάσει τη στήριξη της κοινωνίας και γενικά βρίσκονται σε αποδρομή, το πρώτο που χάνουν είναι το χιούμορ τους.
Έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ζει σε ένα δικό του σύμπαν, γεμάτο επιτυχίες και… χαμογελαστούς πολίτες, όταν ακούει την αλήθεια, ακόμα και υπό τη
μορφή αστείου, δεν δύναται να την κατανοήσει.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε  στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ότι σήμερα που έχει ο Αλέξης Τσίπρας τα γενέθλιά του θα του κάνει δώρο τη γελοιογραφία του Αρκά που λέει: "είμαι ψεύτης, αλλά ορκίζομαι δεν είμαι κλέφτης. Με πιστεύετε, έτσι δεν είναι;". Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε να στείλει στον κ. Τσίπρα το σκίτσο του Αρκά μέσα σε μια καλή κορνίζα.
Στην ομολογουμένως φαρμακερή, ατάκα, του Αρκά που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Τσίπρας αντέδρασε ακατανόητα.
Η αντίδραση του πρωθυπουργού, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ήταν η εξής: «Ο κύριος Μητσοτάκης έχει την κατανόηση και την συμπαράστασή μας για την επιλογή του να πει τον πόνο του στον κύριο Πορτοσάλτε. Μπορούμε να του προτείνουμε και αστυνομικά μυθιστορήματα για την παραλία. Μπορεί να του φανούν πιο χρήσιμα από τον Αρκά».
Βέβαια, ένας νορμάλ πρωθυπουργός, ή δεν θα απαντούσε τίποτα, ή θα του παράγγελνε μια πολυτελή κορνίζα, για  να του μείνει και κάτι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.