Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Κώστα Δόλογλου

Σήμερα η κηδεία του Κώστα ΔόλογλουΤο τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον πρόωρα χαμένο Κώστα Δόλογλου, στέλεχος της ΝΔ και εξάδελφο του Κώστα Καραμανλή.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 5.00 το απόγευμα στην Παναγιά Μαρμαριώτισσα (Σοφοκλή Βενιζέλου &
Παναγιάς Μαρμαριώτισσας 70) στο Χαλάνδρι.
Ο Κώστας Δόλογλου πέθανε χθες το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, έχοντας διαγνωσθεί με όγκο στο συκώτι.
Ο Κ. Δόλογλου γεννήθηκε το 1957. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (Σύμβουλος Διοίκησης), Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ με υπηρεσίες σ' ολόκληρη την επικράτεια για την εξυπηρέτηση 60.000 ασφαλισμένων στους κλάδους ασφάλισης, πρόνοιας και υγείας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα πολιτικής εθνικής άμυνας και επιτελικού σχεδιασμού, Οικονομικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και Έπαρχος Ικαρίας.
Υπήρξε αιρετό μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου, Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας.
Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.