Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Τους κάνουν πλάκα και πιστεύουν όντως ότι είναι ευεργέτες της Ελλάδος- Παιδιά λυπηθείτε τους και "κόψτε το"Σας το έχουμε ξαναπεί ότι οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν ζουν εδώ.
Νομίζουν ό-τι κυβερνούν άλλη χώρα και άλλο λαό.
Δεν είναι απλώς από άλλο πλανήτη…
Τελικά, είναι από άλλο γαλαξία!!!
Δεν εξηγούνται αλλιώς όσα είπε ο καλός μας Μπαλαφίνιο (Γιάννης Μπαλάφας) στον  ΣΚΑΙ.
Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και επεσήμανε ότι με αφορμή τη μείωση των εισφορών (!) που
πληρώνουν οι εν λόγω επαγγελματίες (αλήθεια πού την είδε;) τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.
«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μάς θεωρούν ευεργέτες», τόνισε το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Μπαλάφας.
Επειδή δεν πιστεύουμε ότι ο καλός μας Μπαλαφίνιο λέει ψέματα (δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς), δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
1.      Ο λαός έχει καταντήσει βιτσιόζος και την… «βρίσκει» με τους φόρους
2.      Κάποιοι, μάγκες, έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους και τους κάνουν πλάκα. Τους σταματάνε στο δρόμο και τους λένε ότι είναι ευεργέτες του τόπου.
Κι επειδή δεν πιστεύουμε ότι ο λαός είναι βιτσιόζος, μάλλον συμβαίνει το δεύτερο. Οπότε θέλουμε να απευθυνθούμε στους άγνωστους πλακατζήδες και να τους πούμε να κόψουν την πλάκα, γιατί οι διάφοροι «μπαλαφίνιο» της κυβέρνησης (κι έχει πολλούς), τα πιστεύουν και-καλή ώρα- όπως ο Γιάννης Μπαλάφας, τα προβάλλουν ως επιχείρημα και προσπαθούν να πείσουν κι εμάς ότι, όντως, είναι ευεργέτες της Ελλάδος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου