Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Βορίδης σε Καμμένο: Είσαι απολογούμενος, όχι κατήγορος; Γνωρίζεις τον Χριστοφορίδη ή όχι;

«Είμαι περήφανος για την δουλειά μου αλλά ουδέποτε υπήρξα δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη» τόνισε ο Μάκης Βορίδης απαντώντας στον Πάνο Καμμένο ο οποίος τον παρουσίασε ως δικηγόρο του εφοπλιστή.
«Στο δικηγορικό λειτούργημα μόνο αστοιχείωτοι δεν αντιλαμβάνονται την διαφορά της άσκησης του
νομικού λειτουργήματος με την πολιτική. Ουδέποτε υπήρξα δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Του κ. Κουρτάκη ναι. Ο κ. Καμμένος είπε ότι υπάρχουν συμφέροντα εντός της ΝΔ. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι: όταν ένας υπουργός ομιλεί με έναν ισοβίτη 12 φορές και τον καλεί ο υπουργός 4 φορές και μιλάει για υποθεση ναρκωτικών, δεν μιλάει για το ότι η κυβέρνησή του με νόμο κατέστησε πιο εύκολη την αποφυλάκιση καταδικασμένων για υποθέσεις ναρκωτικών. Οταν του στέλνει μήνυμα και του λεει: αργεί; Θα έρθει; Και μέσα στα μεσάνυχτα εμφανίζεται μια εισαγγελέας που πηγαίνει να παρει κατάθεση εκτός της περιφέρειάς της, είναι τυχαίο;

Όταν δημοσιεύονται συνομιλίες στο διαδίκτυο ανακριτικού υπαλλήλου που ακούγεται να λέει στον καταδικασμένο: "Μα ο Μαρινάκης είναι αθώος. Δεν με ενδιαφέρει πρέπει να καταδικαστεί γιατί έτσι θα συνδεθεί με τον Μητσοτάκη και θα μείνει ο Τσίπρας 10 χρόνια στην εξουσία".
Μπορεί ο κ. Καμμένος να μας δώσει πειστικές εξηγήσεις αντί να κατηγορείτε το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Είστε απολογούμενος κύριε, δεν είστε κατήγορος »σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο Πάνος Καμμένος πρέπει ν΄απαντήσει ανάφερε ο Μάκης Βορίδης
-Γγνωρίζει τον ανακριτικό υπάλληλο;
-Πως συνδέεται το μήνυμα με παρουσία της κ. Τζίβα στην φυλακή για να πάρει κατάθεση στον ισοβίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.