Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Κικίλιας: Επιβεβλημένη η Εξεταστική μετά τις αποκαλύψεις Κιμ- Βαρουφάκη για το παράλληλο νόμισμα

Πέρασαν δύο χρόνια από το περίφημο δημοψήφισμα που προκήρυξε ο κ. Τσίπρας της 5ης Ιουλίου 2015,  το οποίο είχε ολέθριες συνέπειες στην οικονομία, την κοινωνία και το μέλλον της χώρας.

Δυστυχώς, δύο χρόνια μετά, πληρώνουμε ακόμα τις συνέπειες των καταστροφικών επιλογών των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Οι τράπεζες είναι σε capital
controls, ενώ ο Πρόεδρος του ESM Κ. Ρέγκλινγκ υπολογίζει την ζημιά στα 100 δις ευρώ.

Παράλληλα, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος έφεραν δύο αχρείαστα Μνημόνια με 14,5 δις μέτρα, αλλά και περικοπές μισθών και συντάξεων, μείωση αφορολόγητου και φορολογική ασφυξία στους Έλληνες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρωτόγνωρες πλευρές του δράματος, βλέπουν ακόμα και σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Γκλεν Κιμ, σύμβουλος τότε του κ. Βαρουφάκη που επεξεργαζόταν με απόλυτη μυστικότητα το «plan b» για την εισαγωγή του παράλληλου νομίσματος και ο οποίος τώρα είναι στενός συνεργάτης του Υπουργού Οικονομίας κ. Τσακαλώτου, αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια το κρυφό πλάνο του κ. Τσίπρα:  Διπλό νόμισμα, κουπόνια αντί για ευρώ, υποχρεωτική χρήση τους από 500.000 δημόσιους υπαλλήλους και πολλά άλλα απίστευτα.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και περιμένει απαντήσεις.

Θεωρούμε απόλυτα επιβεβλημένη τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την πλήρη διερεύνηση των όσων έγιναν το πρώτο εξάμηνο του 2015, που στοίχισαν πολλά δισεκατομμύρια πρόσθετης λιτότητας για τους πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι Εξεταστική Επιτροπή αυτή  θα γίνει.

Οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια. Και θα τη μάθουν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.