Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Κικίλιας: Ευθύνες για αδράνεια στην κυβέρνηση για τις πυρκαγιές- Ο κ. Τσίπρας κουβαλάει στην πλάτη του Καμμένο και Πολάκη

To ερώτημα γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο διαγωνισμός για την ενοικίαση επτά ελικοπτέρων με κάδο που ενισχύουν το σύστημα πυρόσβεσης έθεσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα όπου έχουν έδρα τα Καναντέρ. «Θα φτάσουμε αρχές Αύγουστου και τα ελικόπτερα δεν θα έχουν ακόμη πιάσει
δουλειά» σημείωσε ο κ. Κικίλιας, προειδοποιώντας ότι υπάρχει κίνδυνος να πληγεί ο τουρισμός.

«8 Ιούνιου έκανα ερώτηση, κι απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει…. Είναι εκτεθειμένοι οι κύριοι. Μέτρα δεν λαμβάνονται ντάλα καλοκαίρι, αλλά προ της αντιπυρικής περιόδου» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σε ό,τι αφορά τον Πάνο Καμμένο και τον Παύλο Πολάκη ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας είναι «το ένα και το αυτό» με αυτούς. «Τους κουβαλάει στην πλάτη του ο κ. Τσίπρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είπε επίσης ότι είναι έωλο και επίπλαστο το επιχείρημα του πρωθυπουργού ότι δεν μπορεί να γίνει εξεταστική από τη στιγμή που τα θέματα ελέγχει η δικαιοσύνη. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την υπόθεση Παπαντωνίου αλλά και την υπόθεση της Νovartis.

«Δεν απάντησε ο Καμμένος (στη Βουλή) στα ερωτήματα για την επικοινωνία του με τον Γιαννουσάκη και ο Τσίπρας αρνήθηκε να πάμε όλοι μαζί στην εξεταστική να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί και να διερευνηθεί το θέμα εις βάθος» σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Ηττήθηκε ο Τσίπρας, δυστυχώς για τη χώρα» δήλωσε εξάλλου για τη διαπραγμάτευση και τη συμφωνία με τους θεσμούς ο εκπρόσωπος της ΝΔ, διερωτώμενος πώς ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η οικονομία γυρίζει σελίδα με την υπερφορολόγηση που έχει επιβληθεί και τα δύο μνημόνια που έχει φέρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.