Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΝΔ: Σκληρή αντιπολίτευση εν μέσω θέρους



Πηγή: parapolitika.gr
Τη σκληρή αντιπολιτευτική τακτική απέναντι στην κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να ακολουθεί η ΝΔ ακόμη και μέσα στον Αύγουστο. Τα θέματα στα οποία η Πειραιώς θα εξακολουθήσει να έχει το επόμενο διάστημα σε πρώτο πλάνο αφορούν τα θέματα της Δικαιοσύνης, την έξοδο στις αγορές, την ασφάλεια των πολιτών, την παιδεία αλλά και τις αποκαλύψεις
Βαρουφάκη γύρω από τα γεγονότα του καλοκαιριού του 2015.

Στον 3ο όροφο της Πειραιώς δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν στον Αλέξη Τσίπρα κάποιο περιθώριο ελιγμού γύρω από τη στρατηγική που έχει χτίσει μετά την έξοδο στις αγορές και το κλείσιμο της αξιολόγησης.«Ο πρωθυπουργός κινδυνεύει να πιστέψει ο ίδιος τα παραμύθια που λέει... Και δεν υπάρχουν πολλοί που ακούν τον Αλέξη Τσίπρα και πιστεύουν είτε στην ειλικρίνεια είτε στην αποτελεσματικότητά του » είναι το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ προς τα στελέχη του δείχνοντας το στίγμα της ρητορικής που θα ακολουθήσει απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να υπογραμμίζει συνεχώς το τελεύταιο διάστημα σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του δεν πέτυχε τίποτα στο ζήτημα του χρέους και της ποσοτικής χαλάρωσης ενώ αντίθετα, δέσμευσε τη χώρα με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για πολλά χρόνια μετά το τέλος του προγράμματος.
« Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ήταν αυτός ο οποίος ομολόγησε, ότι οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής » σημειώνει με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, το αίτημα για εκλογές, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ παραμένει πάντα επίκαιρο. «Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα για τη χώρα. Οι εξελίξεις των τελευταίων 15 μηνών μας δικαίωσαν απόλυτα » είπε ο κ. Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ακόμη, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η απαίτηση για εκλογές θα είναι αίτημα της κοινωνίας, δείχνοντας ότι πρόκειται να έχουμε ένα θερμό από άποψη πολιτικής επικαιρότητας φθινόπωρο.
Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, που προγραμματίζονται να αρχίσουν για τα περισσότερα "γαλάζια" στελέχη από το τέλος αυτής της εβδομάδας όπου κλείνει η Βουλή, θα συνεχιστούν οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιφέρεια. Όπως και στην τελευταία του περιοδεία στην Καβάλα και στην Δράμα μέσα την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και σε αυτές που θα ακολουθήσουν, ο κ. Μητσοτάκης θα επιδιώξει την προσωπική επαφή με τους πολίτες αφού θέλει να ακούει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.