Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Κ. Χατζηδάκης: Νηπιακή η συζήτηση περί χρέους

Την ανάγκη για ψυχραιμία και επαγρύπνηση των αρμόδιων αρχών επισήμανε, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
«Δυστυχώς αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας στην Ευρώπη. Διαφέρουν από την τρομοκρατία που ξέραμε, διότι υπάρχουν άνθρωποι αποφασισμένοι να σκοτωθούν. Έχουν να κάνουν με ακραίους ισλαμιστές που έχουν
γεννηθεί στην Ευρώπη και νιώθουν ότι συμμετέχουν σε ιερό πόλεμο», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης.
Μιλώντας στην εκπομπή του Κωστή Παρρά και αναφερθείς στη διαπραγμάτευση, ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε: «Αντί για πρόοδο έχουμε οπισθοδρόμηση. Η κυβέρνηση μόνη της διαπραγματεύτηκε, κάποιοι τώρα μιλάνε για συνεννόηση. Όταν μια ομάδα χάνει στο 89ο λεπτό, όποια βοήθεια και να καλέσει, η κατάσταση δεν αλλάζει», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Χαρακτήρισε νηπιακή τη συζήτηση περί του χρέους και διερωτήθηκε τί έχει πετύχει η κυβέρνηση που έκανε το χρέος -όπως είπε- ιερό δισκοπότηρο. Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει θετική ρύθμιση για το χρέος, πρόσθεσε ωστόσο ότι οι ρυθμίσεις αυτές δεν αρκούν για να διορθωθεί η κατάσταση και πως χρειάζεται συνολική αποκατάσταση εμπιστοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.