Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Τι ζήτησαν τα τοπικά στελέχη της ΝΔ Ηρακλείου από τον Δήμαρχο για να τιμήσουν τη μνήμη του Κ. Μητσοτάκη

Την ονοματοδοσία κεντρικής οδού του Ηρακλείου σε οδό «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» ζητά σήμερα από το Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Λαμπρινό, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του προέδρου της κρητικής Νομαρχιακής, Καλλέργου Βουλγαράκη, του αν. προέδρου και διευθυντή Βαγγέλη Καρκανάκη, του Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, του επικεφαλής της Ομάδας ευρωβουλευτών της Ν.Δ., Μανώλη Κεφαλογιάννη, του
Μέλους Πολιτικής Επιτροπής Γρηγόρη Ροκαδάκη και όλων των στελεχών του Κόμματος του Νομού.
Το αίτημα προς τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, παραδίδεται σε προγραμματισμένη συνάντηση που έχουν στις 9:00 το πρωί, αντιπροσωπεία στελεχών του κόμματος με το Δήμαρχο και στο οποίο αναφέρεται πως «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα στη σύγχρονη Ιστορία της Πατρίδας που υπηρέτησε την Αλήθεια, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία. Ένας ηγέτης βαθιά δημοκρατικός, με ήθος, που έγκαιρα συνέλαβε ιδέες μπροστά από την εποχή του.
Από το 1946 που πρωτοεξελέγη Βουλευτής Χανίων είχε έντονη πολιτική παρουσία όχι μόνο εκπροσωπώντας τον Κρητικό Λαό, αλλά και από κυβερνητικές θέσεις, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, την οποία και οδήγησε στην εξουσία στις εκλογές του 1990 και ορκίστηκε Πρωθυπουργός».
Όπως υπογραμμίζουν τα στελέχη της Ν.Δ. : «αιτούμαστε […] την ονοματοδοσία κεντρικής οδού του Δ. Ηρακλείου σε οδό «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής του έργου και της πολύπλευρης πολιτικής του προσφοράς».
Αναλυτικά το αίτημα υπογράφουν ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, ο Αν. Πρόεδρος ΝΟΔΕ & Διευθυντής του Κόμματος κ.Ευάγγελος Καρκανάκης, ο Γραμματέας της Π.Ε. - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Επικεφαλής Ομάδας Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, το Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο πρώην Βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης  , οι Πρώην Πρόεδροι ΝΟΔΕ Παναγιώτης Σπαθαράκης, Νίκος Χαριτάκης, Δημήτρης Γιαννουλάκης, Αντώνης Σακαδάκης, Μανώλης Ταμπάκης, Θεμιστοκλής Τζουλιαδάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μέλη της Ν.Δ., Μανώλης Χαιρέτης, Αντώνιος Κουμπενάκης, Αθηνά Σπανάκη - Κοχιαδάκη Μανώλης Σαλούστρος, Γιώργος Βουρεξάκης, Μηνάς Καπετανάκης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραντινός, Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, Ιωάννης Κεφαλογιάννης, Ιωάννης Τσαπάκης, Ιωάννης Ξυλούρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Μαρίνος Παττακός, οΑντιδήμαρχος Χερσονήσου Εμμανουήλ Πλευράκης, ο Αντιδήμαρχος Καθ/τας Χερσονήσου Σπυρίδων Κατσαμποξάκης, οι Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο Χερσονήσου Γιώργος Μπαγουράκης, Βιάννου Εμμανουήλ Καραγιωργάκης, Μινώα Πεδιάδας Ευάγγελος Πλεύρης, Αρχανών - Αστερουσίων Ιωάννης Μαργελάκης, Φαιστού Μανούσος Πουλινάκης, Ηρακλείου Ειρήνη Βολιτάκη, Μαλεβιζίου Ιωάννης Παραγιουδάκης ,Γόρτυνας Νικόλαος Καλλέργης, τα στελέχη της ΝΟΔΕ Λευτέρης Ζερβός, Ιωάννης Χατζηνικολάου, Βασίλης Βαρούχας, Αλέξανδρος Καμπουράκης, Μιχαήλ Κόκκινος, Ιωάννης Παπαδάκης, Μαρίνα Φανιουδάκη, Ελένη Τσαντιράκη - Καρέλη, Κωνσταντίνος Χατζημηνάς, Νικόλαος Σακαδάκης, Γιώργος Παππάς, Παντελής Τζερνιάς, Στέργιος Μαρής, Ιωάννης Λυρώνης, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Άγγελος Μαθιουδάκης και στελέχη της Νεολαίας, αλλά και πολλά στελέχη του Κόμματος στο Ν. Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου