Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ο Καμμένος "γεύεται" τα επίχειρα των επιλογών του!



Πολύ σωστά η ΝΔ καταδίκασε τις αποδοκιμασίες εναντίον του πρωθυπουργού τον οποίον ανέφερε ονομαστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε.
Βέβαια αναρωτήθηκαν πολλοί αν καταδικάζει και τις αποδοκιμασίες εναντίον του κ. Καμμένου, οι οποίες ήταν και πιο πολλές και πιο έντονες.
Φυσικά από το ύφος της ανακοίνωσης
συμπεραίνεται ότι τις καταδικάζει, αν και δεν αναφέρει ονομαστικά τον κ. Καμμένο, ο οποίος, όμως, στην κυριολεξία είναι «καμένος» για τη ΝΔ, μιας και δεν υπάρχει καμία σκέψη για οποιαδήποτε συνεργασία μαζί του.
Πολλοί πιστεύουν- και έχουν δίκιο- ότι αν του κ. Μητσοτάκη του έλλειπε μια ψήφος για να σχηματίσει κυβέρνηση και αυτή ήταν του κ. Καμμένου, σίγουρα δεν θα του τη ζητούσε.
Πάντως στην Μητρόπολη ο κ. Καμμένος άκουσε τα «εξ αμάξης».
Άκουσε εκφράσεις που μάλλον δεν περίμενε να ακούσει ποτέ από τους πρώην συναγωνιστές του όπως «προδότη ντροπή σου»,  «είσαι ανεπιθύμητος» και το γνωστό «στα τέσσερα για μια ζωή»
Οι συνοδοί του προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σταματήσουν αυτές τις φωνές ωστόσο μάταια, καθώς υπήρχε πραγματική οργή και εκφράστηκε με τον πιο έντονο τρόπο.
Ως διαπίστωση μπορούμε να πούμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για τον… επαναστάτη Πάνο Καμμένο, ο οποίος σε ένα μικρό βαθμό έγινε δέκτης από τα επίχειρα της πολιτικής του.
Σε κάθε περίπτωση όμως, οι αποδοκιμασίες αυτού του είδους σε θρησκευτικές τελετές, όπως είναι μια κηδεία και μάλιστα μιας ηγετικής μορφής όπως ο Κ. Μητσοτάκης, δεν δικαιολογούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.