Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Λύσαξε πάλι το πιτ- μπουλ του Τσίπρα!

Αντιγράφουμε από την σελίδα της συναδέλφου Λίνας Κλείτου το εξής σχόλιο για τον Παύλο Πολάκη: 
"Mε αφορμή τις εμετικές αναρτήσεις Πολλάκη στις οποίες έχω αντιδράσει, κυριως όμως τη σημερινή πολιτική αλητεία για τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, καλός φίλος και συνάδελφος αριστερός
μου έκανε το εξής σχόλιο :
 "Μα γιατί καυτηριάζεις το ήθος της αριστεράς; Τι δουλειά έχουν αυτοι με την αριστερά του Φλωράκη, του Κυρκου, του Παπαγιαννάκη; Δεν σου έδωσε το μηνυμα η κίνηση του 95χρονου Μανώλη Γλέζου, να επισκεφθεί στο σπίτι του τον Κυριάκο, για να αποτισει φόρο τιμής στον πολιτικό του αντίπαλο; ".
Εχει δίκιο. Δεν τσουβαλιάζονται έτσι εύκολα, προσωπικότητες ιδεολογίες, αγώνες για χάρη καποιων εκφυλισμένων, εξαχρειωμένων, πολιτικών πιθηκοειδών που δηλώνουν και περήφανοι γιατί συνεργάζονται με τη μασκαρεμένη ακροδεξιά".

Βέβαια εκείνο που έχουμε να σχολιάσουμε εμείς είναι ότι όλα αυτά ο κ. Πολάκης τα λέει και τα πράττει με την ανοχή του Αλέξη Τσίπρα.
Και η ανοχή στην αθλιότητα δεν έχει σχέση ούτε με ιδεολογίες, ούτε με κόμματα. Έχει σχέση με το επίπεδο, με την ανατροφή, με την παιδεία, ακόμα και με τον ψυχισμό του καθενός εξ ημών.
Και ο κ. Τσίπρας, ανεχόμενος τον κ. Πολάκη, μας δείχνει το δικό του επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.