Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας προσπαθει να αποδράσει από την πραγματικότητα- με τη στάση του δυσχεραίνει την προσέλκυση επενδύσεων

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «O κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποδράσει από την πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας
αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να τονώσει τον εαυτό του και το ηθικό των υπουργών του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «έχει δεσμεύσει την Ελλάδα στο 4ο Μνημόνιο έως το 2022 με βαριά λιτότητα για όλους τους Έλληνες, με περικοπές συντάξεων και με αύξηση της φορολογίας σε όλους», ότι έχει δεσμευτεί και υπογράψει πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, ότι δεν πέτυχε καμία ρύθμιση για το χρέος, ενώ δεν φαίνεται να πετυχαίνει την ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση.

«Δυστυχώς, με την ιδεοληπτική, παρωχημένη πολιτική του, την υπερφορολόγηση και την ανικανότητα της κυβέρνησής του, δυσχεραίνει αφάνταστα την προσέλκυση επενδύσεων», συνέχισε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε πως το μόνο που απασχολεί τον κ. Τσίπρα είναι «η παραμονή του πάση θυσία στην εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου