Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ο Κυριάκος σέρνει τον Τσίπρα στη Βουλή για να ενημερώσει το λαό για το περιεχόμενο της συμφωνίας- Ζήτησε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση

Αυτό που όφειλε να κάνει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός, να ενημερώσει δηλαδή τον ελληνικό λαό για τη συμφωνία με τους δανειστές και το κλείσιμο της β΄αξιολόγησης, θα γίνει τελικά με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σέρνει τον πρωθυπουργό στη Βουλή
για να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία και μέσω αυτής τον ελληνικό λαό, για το περιεχόμενο της νέας συμφωνίας που υπέγραψε και επιβάρυνε τον ελληνικό λαό με μέτρα 5,5 δις ευρώ.

Συγκεκριμένα από τη ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με αίτησή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Νίκο Βούτση, ζήτησε σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου, τη διεξαγωγή προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης, για την Οικονομία, τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση.

Στην αίτηση τονίζεται ότι η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και την Οικονομία.

Υπογραμμίζεται ότι η Κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα και ζητά την προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.