Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Σάλος με τη γραβάτα με τα πέη του Καμμένου! - Προκειταί για πολύ καμένο, αφού δεν δίστασε να "κάψει" το παιδί του για να δικαιολογηθεί!!! (δείτε τη γραβάτα και το σάλο στο διαδίκτυο)

Το ήθος και της ύφος της εξουσίας που έχουμε της ποιότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των ακροδεξιών παραφυάδων της, αποτελεί η γραβάτα με τα... παιχνιδιάρικα πέη!!! που ανέβασε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με την ολοκλήρωση του Eurogroup.
Το μόνο που δεν εξήγησε είναι ποιόν αφορούν.
Το λαό που υφίσταται τα μέτρα που και ο ίδιος ψηφίζει ή την κυβέρνηση που ο ίδιος στηρίζει
και ψηφίζει τα πάντα "στα τέσσερα", για να χρησιμοποιήσουμε μια δική του έκφραση!

Χαμό προκάλεσε στο Twitter η ανάρτηση με την φωτογραφία γραβάτας με φαλλούς από τον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Το συγκεκριμένο tweet ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

Αφού έμεινε «στον αέρα» για μερικά λεπτά, ο υπουργός επανήλθε με νέα ανάρτηση, που... απέδιδε το λάθος στο παιδί του και την διέγραψε. Ο ίδιος ο κύριος Καμμένος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Το πάτησε ο γιος μου από το iPad αλλά είχε μπει στον δικό μου λογαριασμό».

Είναι σαφές ότι ο Καμμένος "καίει" τον γιό του προκειμένου να καλύψει την απρέπειά του.
Είναι ίσως πρώτη και μοναδική φορά που πατέρας βάζει σαν ασπίδα το παιδί του για να καλυφθεί ο ίδιος
Αυτά τα περίπου έξι λεπτά που έμεινε δημοσιευμένο το συγκεκριμένο tweet πάντως ήταν αρκετά για να σηκωθεί σάλλος και πολλοί να κατακρίνουν τόσο την στάση του υπουργού, όσο και την δικαιολογία που προέβαλε, αλλά και την γενικότερη πολιτική στάση, την δική του προσωπικά και της κυβέρνησης. «Σίγουρα η μάνα του φταίει, βάλε ταξη υπουργέ», γράφει ειρωνικά κάποιος και κάποιος άλλος: «Εμένα μου άρεσε πολύ η γραβάτα, να κάνουμε υπουργό το παιδί του Καμμένου πάραυτα».

Οι χιουμοριστικές, αλλά και εξοργισμένες αναρτήσεις δεν είχαν τελειωμό, με αποτέλεσμα το όνομα του υπουργού και το hashtag #paidikammenou να είναι στα πρώτα ελληνικά trend...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου