Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Με το βλέμμα στο "Αύριο" η ΟΝΝΕΔ, κοντά στους νέους ανθρώπους της αγοράς και της εργασίας Την απόφασή της να έλθει πιο κοντά με τους νέους ανθρώπους της αγοράς και της εργασίας, επισημαίνει η ΟΝΝΕΔ με ανακοίνωσή της, προβάλλοντας την σχετική καμπάνια με το σύνθημα "Αύριο".
Συγκεκριμένα από την ΟΝΝΕΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η προ μηνών δέσμευση μας για επανίδρυση αφορά όλα τα επίπεδα της λειτουργίας και δράσης μας. Μία σύγχρονη νεολαία ευρωπαϊκού, φιλελεύθερου κόμματος δεν μπορεί παρά να ενεργεί με πολιτικά κριτήρια, να αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας και των νέων συμπολιτών μας.
Για το λόγο αυτό, από σήμερα εγκαινιάζουμε τη νέα μας καμπάνια με τίτλο «Αύριο», η οποία στοχεύει στο να έρθουμε σε επαφή με τους νέους ανθρώπους της αγοράς και της εργασίας, να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να εξωτερικεύσουμε τις δυσκολίες του καθημερινού τους αγώνα, τους φόβους, τις ανησυχίες, αλλά και τις ελπίδες τους για το αύριο. Η πρωτοβουλία «Αύριο» θα αποτελέσει το κύριο πρόταγμα της ΟΝΝΕΔ για τους επόμενους μήνες, με στοχευμένες συναντήσεις με μικρομεσαίες επιχειρήσεις, start-ups, ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών και νέου& sigmaf; επιστήμονες από το σύνολο του φάσματος της οικονομικής και παραγωγικής δραστηριότητας του τόπου μας, και θα οδηγήσει στην διαμόρφωση μιας συνολικής χάρτας θέσεων και προτάσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας.
Ο λόγος που οδηγεί σε αυτήν την πρωτοβουλία είναι απλός: Σύντομα, η χώρα μας θα απαλλαγεί από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, που με την καταστροφική πολιτική της οδηγεί τους νέους και όχι μόνο στην απογοήτευση, την εσωστρέφεια και, πολλές φορές, στο να εγκαταλείψουν την πατρίδα μας σε αναζήτηση καλύτερης τύχης. Όταν έρθει αυτή η στιγμή, οφείλουμε ως ΟΝΝΕΔ, επικουρώντας τον πολιτικό μας φορέα, να έχουμε έτοιμες μια σειρά από προτάσεις, ώστε με ρεαλιστικό, βιώσιμο τρόπο να γίνουν το γρηγορότερο δυνατό οι απαραίτητες κινήσεις που θα επιτρέψουν στη χώρα μας να ορθοποδήσει και στους νέους ανθρώπους να κοιτάξουν ξανά το μέλλον με αισιοδοξία. Επιθυμούμε να διατυπώσουμε προτάσεις οι οποίες να άπτονται όλου του φάσματος των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών ανησυχιών των νέων ανθρώπων, ούτως ώστε η επόμενη κυβέρνηση της χώρας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μη χάσει ούτε μία ημέρα στο δύσκολο έργο της οικονομικής, θεσμικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας.
Με το βλέμμα στις καλύτερες μέρες που περιμένουμε να έρθουν, δηλώνουμε ως ΟΝΝΕΔ ότι δεν σταματάμε στη λογική της «πεπατημένης», στον εύκολο δρόμο του εμπορίου ελπίδας ή του λαϊκισμού, αλλά κάνουμε πράξη την δέσμευση μας για άνοιγμα στην κοινωνία. Ερχόμαστε σε επαφή με τους νέους συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πολιτική τοποθέτηση ή κομματική ταυτότητα. Γιατί ο στόχος του να κερδίσουμε πίσω το μέλλον μας, αφορά όλους. Γιατί το αύριο ανήκει σε όλους όσοι θα προσπαθήσουν για αυτό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου