Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Διερεύνηση των αιτιών της κατολίσθησης και άμεση μετεγκατάσταση των Αναργύρων ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης από το Ορυχείο Αμυνταίου (φωτογραφίες)


Πηγή: e-ptolemeos.gr
Διερεύνηση των αιτιών της κατολίσθησης και άμεση μετεγκατάσταση των Αναργύρων – Ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ορυχείο Αμυνταίου


"Προέχει η διερεύνηση των αιτιών της μεγάλης κατολίσθησης  ενώ επιτακτική ανάγκη είναι η άμεση μετεγκατάσταση των Αναργύρων".
Τα παραπάνω τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ενημέρωση που είχε από στελέχη της ΔΕΗ
και την επιτόπια επίσκεψη στο ορυχείο Αμυνταίου, όπου αντίκρισε όγκους βουνών που σκέπασαν το ορυχείο μετά την μεγάλη κατολίσθηση του περασμένου Σαββάτου.
Επίσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν άμεσα μέτρα εκ μέρους της ΔΕΗ για την επαναλειτουργία του ορυχείου, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να διασφαλιστεί οπωσδήποτε η Τηλεθέρμανση Αμυνταίου, του Φιλώτα και των άλλων Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής Αμυνταίου.
Εν κατακλείδι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι αυτό το καταστροφικό φαινόμενο συνέβη σε μια περίοδο που τα οικονομικά της ΔΕΗ βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου