Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Από το Αιγάλεω στην Τζια, διακοπές με… χορηγία 900 ευρώ του ελληνικού Δημοσίου- Μικροί Λουδοβίκοι!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSIΟ υπουργός που καυχάτο ότι είναι παιδί του λαού επειδή έζησε στο Αιγάλεω, έχοντας ενστερνιστεί πλήρως τη λουδοβίκια φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ (L'État, c'est moi), έκανε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, χλιδάτες διακοπές στη Τζιά, με έξοδα πληρωμένα από το ελληνικό δημόσιο, συνοδεία δύο φρουρών του.
Σύμφωνα με έγγραφο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, το κράτος ενέκρινε 900 ευρώ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, για την μετακίνηση τη δική του αλλά και των φρουρών του.
Μαζί με τις δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων που απόλαυσαν μια πρώτη δόση διακοπών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε την Τζια για να ξεκουραστεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – αν και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως κάθε ζευγάρι που έφυγε ταξίδι πλήρωσε τελικά 900 ευρώ για λίγες μέρες διακοπών. Το τριήμερο του υπουργού έγινε βέβαια σχεδόν πενθήμερο, καθώς οι ημερομηνίες που αναγράφονται στο έγγραφο είναι η Παρασκευή 2 Ιουνίου ως αναχώρηση, με επιστροφή την Τρίτη 6 Ιουνίου – άγνωστο πρωί ή απόγευμα.
Το έγγραφο, που κυκλοφορεί στα social media από το πρωί, αναφέρει επί λέξει: «για έξοδα υπηρεσιακής μετακίνησης δύο (2) συνοδών ασφαλείας του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας – Κυβερνητικού Εκπροσώπου από την Αθήνα στην νήσο Κέα, με αναχώρηση από Παρασκευή στις 02-06-2017 και επιστροφή στην Αθήνα την Τρίτη στις 06-06-2017, ως εξής» και από κάτω σε πινακάκι αναγράφονται τα ποσά και οι «κωδικοί» τους: 120 ευρώ, 360 ευρώ και 420 ευρώ – σύνολο 900 ευρώ.
Τζανακόπουλος έγγραφο
Τα έξοδα αυτά δηλαδή αφορούν αποκλειστικά και μόνο την μετακίνηση των δύο αυτών φρουρών από το πολιτικό γραφείο του υπουργού, βάσει των δικαιολογητικών.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από πλευράς Τζανακόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου