Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ο Κυριάκος εγκαινίασε τα νέα γραφεία της ΟΝΝΕΔ

Τα νέα γραφεία της ΟΝΝΕΔ εγκαινίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Κεντρική ΕικόναΤα νέα γραφεία της ΟΝΝΕΔ επί της οδού Φειδιππίδου 31 εγκαινίασε το Σάββατο το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
 Ο κ. Μητσοτάκης έκανε τον γύρο των νέων γραφείων συνοδευόμενος από την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ
«Αποδίδουμε μεγαλη σημασία στη λειτουργία της ΟΝΝΕΔ με την καινούργια της μορφή. Πέρυσι
πήραμε τολμηρή απόφαση για τη διάλυσή της και την επανίδρυσή της. Το πρώτο στόχο τον έχουμε πετύχει, να μπολιάσουμε τη ΝΔ με νέο αίμα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Έδωσε ακόμα μήνυμα κατά της μετανάστευσης νέων ανθρώπων, ενώ τόνισε ότι οι πολιτικές της ΝΔ απευθύνονται στη νέα γενιά, δίνοντας παραδείγματα όπως οι θέσεις εργασίας, οι αλλαγές στα πανεπιστήμια, οι αλλαγές στη δια βίου εκπαίδευση, η εξοικειωση της χώρας ώστε να κάνει το νέο ψηφιακό άλμα.
«Σας θέλουμε στην πρώτη γραμμή, ξεκινώντας με τις φοιτητικές εκλογές, όπου δεν έχω αμφιβολία ότι η ΔΑΠ θα είναι πρωταγωνίστρια. Να αγωνιστούμε, ώστε οι ιδέες μας να γίνουν κυρίαρχες στη νέα γενιά», τόνισε ακόμα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.
«Η νεολαία μας χρειάζεται την πολιτική αλλαγή. Με ενδιαφέρει η ιδεολογική νίκη, ώστε να μην ξαναδούμε ελκυστικά ιδέες από το παρελθόν, έστω και αν έχουν ένα σύγχρονο περιτύλιγμα», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με τη σειρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για την παρουσία του και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να επισκεφθεί τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ μετά τις φοιτητικες εκλογές, αλλά και στο μέλλον ως πρωθυπουργός.
«Εύχομαι να οδηγήσετε το κόμμα στη νίκη, που τόσο πολύ χρειάζεται η χώρα και η νεολαία μας, η οποία μεταναστεύει στο εξωτερικό. Και το χρειάζεται όλος ο ελληνικός λαός», ανέφερε ο πάτερ Στάχυς που χωροστάτησε στον αγιασμό, ο οποίος μάλιστα ήταν παλιά και μέλος της ΟΝΝΕΔ.
Οι νεολαίοι της ΝΔ  έκαναν δώρο στον πρόεδρο του κόμματος  μία αναμνηστική πλακέτα με τη φράση του Αλμπέρ Καμύ «Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.