Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΝΔ προς Μαξίμου: Σας πιάνει πανικός όταν μιλάει ο Μητσοτάκης

Απάντηση στο σχόλιο του Μαξίμου για την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη , έδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα
συνεχιστούν» αναφέρει η Νέα Δημοκράτια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ
«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη - Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος.
Είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους.
Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».
ΥΓ. Αλήθεια, πως σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου