Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

"Μήνας Υγείας" στη Θεσσαλονίκη για τη ΝΔ

Με οδοιπορικό επισκέψεων κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε δομές Υγείας - Πρόνοιας, αλλά και συναντήσεις με φορείς της Υγείας του νομού Θεσσαλονίκης, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο, συνεχίζεται η Πανελλαδική Δράση της ΝΔ «Μήνας Υγείας».
    Ο επικεφαλής του κλιμακίου, τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας,
βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, μαζί με τον αναπληρωτή τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα, την πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του νομού, τους υπεύθυνους θεματικών τομέων Υγείας των τεσσάρων ΝΟΔΕ, καθώς και τα στελέχη του κόμματος που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, επισκέπτονται σήμερα το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας, στο Γενικό Νοσοκομείο «'Αγιος Παύλος» και το Ιπποκράτειο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο.
    Το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με το σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ και το σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρου, τον σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (περιφερειακό τμήμα), συλλόγους Ατόμων με Αναπηρία, το ΣΥΝΔΕ Μακεδονίας - Θράκης, τον σύλλογο Επιστημόνων Μαιών - Μαιευτών Θεσσαλονίκης, το ΣΕΥΠ - ΠΕΔΥ Θεσσαλονίκης - Β. Ελλάδος, με Πανεπιστημιακούς γιατρούς, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο.
    Τέλος, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Υγεία, στην αίθουσα Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Αύριο, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, στο ΠΕΔΥ - ΚΥ αστικού τύπου Ευόσμου, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Ψ.Ν.Θ.), στο Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας «'Αγιος Παντελεήμων» και στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».
   Στη ΝΔ υποστηρίζουν πως οι στοχευμένες αυτές δράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί εδώ και καιρό, ανάγκασαν τον Αλέξη Τσίπρα να μεταβεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη και να επισκεφθεί Μονάδες Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου