Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Στην Αμφίπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνεται από την Κατερίνα Περιστέρη (φωτογραφίες)



φωτογραφία από το epiloges.tv
Τον Τύμβο Καστά, όπου γίνονταν οι ανασκαφές του μεγάλου ταφικού μνημείου στην Αμφίπολη των Σερρών, επισκέπτεται από το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύεται από τους τοπικούς βουλευτές, αλλά και από βουλευτές της Θεσσαλονίκης και ενημερώνεται για τα ευρύματα
από αρχαιολόγους.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύεται από
βουλευτές Σερρών, Φωτεινή Αραμπατζή και Κώστα Καραμανλή, καθώς και από βουλευτές της Θεσσαλονίκης, όπως την Έλενα Ράπτη, τον Σάββα Αναστασιάδη. και τον Σταύρο Καλαφάτη. Επίσης τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Λάζαρος Κυρίζογλου. Ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται μέσα στον Τύμβο Καστά και ξεναγείται από την Κατερίνα Περιστέρη και την Μπεττυ Μάλαμα.
Να σημειωθεί πως η επίσκεψη αυτή περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, ενώ στις 4 το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και θα μιλήσει στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.


 
 
I

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.