Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Μητσοτάκης: "Δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η κυβέρνηση έχει τη βούληση και την ικανότητα να αντιμετωπίσει τη νέα γενιά της εγχώριας τρομοκρατίας"



Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Θόδωρου Πελαγίδη "Μέση Γη", υπογράμμισε: 
«Το τέρας της τρομοκρατίας, δυστυχώς, δυναμώνει ξανά. 
Νέα αυγά του φιδιού επωάζονται. 
Οι διασυνδέσεις με το ποινικό έγκλημα είναι,
πλέον, ομολογημένες. 
Η συντεταγμένη ελληνική Πολιτεία οφείλει να συντρίψει - επαναλαμβάνω να συντρίψει - την τρομοκρατία με κάθε επιχειρησιακό τρόπο. Και, προφανώς, με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα. 
Και λυπάμαι που θα το πω, αλλά τα συμπαθητικά λόγια δεν αρκούν πια. 
Χρειάζεται αποτέλεσμα. Και, μέχρι στιγμής, δυστυχώς, τα δείγματα γραφής, που έχω δει από την Κυβέρνηση, είναι τα αντίθετα από αυτά που απαιτούνται. 
Για εμάς τους βουλευτές, αλλά και για την ελληνική κοινωνία, όσους παρακολουθούν, τουλάχιστον, τα τεκταινόμενα στη Βουλή, είναι ακόμα νωπές οι μνήμες μιας Κυβέρνησης που έσπευσε εντός δύο μηνών από την εκλογή της να νομοθετήσει για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού και την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας. Και που είχε αναθέσει σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο επίσημος σύνδεσμος του Κόμματος με φυλακισμένους τρομοκράτες.
 Ας σταματήσει, επιτέλους η υποκρισία. 
Αν μια Κυβέρνηση πραγματικά θέλει, μπορεί να τελειώνει σύντομα με αυτό το νοσηρό φαινόμενο... 
Δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η Κυβέρνηση έχει τη βούληση και την ικανότητα να αντιμετωπίσει τη νέα γενιά της εγχώριας τρομοκρατίας. 
Και αυτός είναι ένας λόγος ακόμα που η πολιτική αλλαγή είναι επιβεβλημένη.
 Γιατί δεν υπάρχει ελευθερία και κανονικότητα χωρίς ασφάλεια. 
Και δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς την εφαρμογή των νόμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.