Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Πατέρας ο Τζιτζικώστας!


Η πιο ευτυχισμένη στιγμή σήμερα του ζεύγους Τζιτζικώστα, μιας κι απέκτησε γιο. 
Ωστόσο μανία φαίνεται το έχει ο περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας να ανακοινώνει τις προσωπικές του στιγμές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι αφού πριν 3 χρόνια μας είχε ανακοινώσει μέσω των social media τον γάμο του, έτσι και τώρα μας ανακοίνωσε ότι η αξιέραστος σύζυγός του έφερε ένα υγιέστατο αγοράκι στον κόσμο. 
Ο πανευτυχής πατέρας μοιράστηκε τη χαρά του με μια φωτογραφία που
ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη σύζυγό του και λίγο να φαίνεται το καινούργιο μέλος της οικογένειάς τους σχολιάζοντας: "η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Γεννήθηκε ο γιος μας!» 
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί σχεδόν κρυφά τον Νοέμβριο του 2014 στην Πορταριά του Πηλίου, με ελάχιστους καλεσμένους. Η δε Ελεάνα έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη από μεσοαστική οικογένεια, η οποία είχε μία βιοτεχνία ενδυμάτων στο Καλοχώρι. Έτσι η Ελεάνα ονειρευόταν να γίνει μοντέλο και το πέτυχε όταν ο Σταμάτης Γονίδης χρειάστηκε μία καλλίγραμμη κοπέλα για το βίντεο κλιπ του. Βέβαια το κορίτσι έχει σπουδάσει στη γυμναστική ακαδημία του ΑΠΘ και αργότερα εργάστηκε ωςγυμνάστρια.
Παραθέτουμε και πρόσφατες φωτογραφίες του ζεύγους από την παρέλαση και την Ανάσταση, όπου φαίνεται η προχωρημένη εγκυμοσύνη της κας Βλάχου.
Από την καρδιά μας τους ευχόμαστε να τους ζήσει ο γιός και να είναι πάντα υγιής κι ευτυχισμένος.
Άντε και στην κόρη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.