Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Η ΝΔ καταγγέλλει αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σε ελεύθερους επαγγελματίες έως και 61%!!!

"Σοκ και δέος" για τους ελεύθερους επαγγελματίες αποτελεί το νέο καπέλο στις ασφαλιστικές εισφορές που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές και ομολόγησε η υπουργός Εργασίας, επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.
Η αλλαγή βάσης του υπολογισμού των εισφορών, που παραδέχτηκε σήμερα η υπουργός Εργασίας, Εφη
Αχτσιόγλου,  θα αυξήσει από 37% μέχρι και 61% τις ήδη υψηλές εισφορές που έφερε ο Νόμος “Κατρούγκαλου για 1,4 εκατ. ασφαλισμένους ελέυθερους επαγγελματίες και αγρότες σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.
«Έντρομοι, με συναισθήματα οργής και απόγνωσης, 1.400.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες άκουσαν σήμερα την Υπουργό Εργασίας κυρία Αχτσιόγλου να ομολογεί κυνικά ότι στο τέταρτο Μνημόνιο συμφώνησε και νέες εξοντωτικές εισφορές» τονίζουν οι αρμόδιοι τομεάρχες της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης και Νότης Μηταράκης.
Σημειώνουν ότι «όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, έμποροι κ.λ.π.), καθώς και ο αγροτικός κόσμος της χώρας, μαθαίνουν πλέον επίσημα, ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, συμφώνησε και νέες αυξήσεις “καπέλο” πάνω στις ήδη εξοντωτικές εισφορές.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, η Κυβέρνηση τους εξαπατούσε συστηματικά, λέγοντας ότι κάποιοι θα πληρώνουν λιγότερο, αδιαφορώντας ταυτόχρονα για όσους εξόντωνε.
Η σημερινή παραδοχή της Υπουργού περί νέων αυξήσεων φέρνει τα πάνω κάτω, καθώς όλοι πλέον ανεξαιρέτως θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερες εισφορές. Αυτό ισοδυναμεί με όλεθρο, καθώς πρόκειται για αυξήσεις που θα επιβληθούν στις ήδη καταβαλλόμενες εξοντωτικές εισφορές, ύψους 38%.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου