Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Άδωνις: Η κρίση έχει το ονοματεπώνυμο Αλέξης Τσίπρας- Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός των Ελλήνων

Ως τον χειρότερο πρωθυπουργό όλων των εποχών χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η κρίση έχει το ονοματεπώνυμό του. «Αν δεν είχε γίνει πρωθυπουργός το 2015 θα είχαμε βγει από την κρίση, θα είχαμε πάρει και το χρέος και το QE (πρόγραμμα ποσοτικής
χαλάρωσης της ΕΚΤ) και όλα καλά» υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.
Για την εξεταστική για την υγεία, αφού την χαρακτηρίζει ευπρόσδεκτη απαντά ότι «όλα τα προηγούμενα χρόνια χάθηκαν πάρα πολλά χρήματα στην υγεία και ο ελληνικός λαός θέλει να γνωρίζει τι πήγε λάθος». «Δυστυχώς η συγκεκριμένη εξεταστική επιτροπή γίνεται μόνο με ένα σκοπό, να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο. Αυτό αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος» προσθέτει.
Ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι η κυβέρνηση στοχοποιεί μέσω του ιδίου την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά παράλληλα «βλέπει» και προσωπικό χαρακτήρα σε όλη αυτή την εξέλιξη: «Φυσικά η ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ παίζει ρόλο στην επίθεση εναντίον μου από την κυβέρνηση. Όμως οφείλω να πω ότι έχει και ένα προσωπικό χαρακτήρα. Εγώ δεν αφήνω τον κ. Τσίπρα σε χλωρό κλαρί. Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και δεν θα σταματήσω να το λέω» προσθέτει.
Για την αξιολόγηση, τις εκλογές, τα μέτρα και τα αντίμετρα απαντά: «Ουδέποτε η ΝΔ συνέδεσε τις εκλογές με την αξιολόγηση, τις ζητάμε από τον περασμένο Απρίλιο γιατί είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Δεν μπορεί να κάνει τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη»
«Όσον αφορά περί μέτρων και αντίμετρων , είναι αστεία και αρνούμαι και να τα σχολιάσω. Τα μέτρα είναι τοις μετρητοίς , τα αντίμετρα είναι δυνητικά, εάν και εφόσον» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου