Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο Τσίπρας μπέρδεψε κεντρικό οδικό άξονα της Πελοποννήσου με Πτέρυγα Μάχης που βρίσκεται στον... Βόλο!!!

Αδιάβαστος πήγε στα χθεσινά εγκαίνια ο κ. Τσίπρας.
Τι να το κάνει άλλωστε το διάβασμα; Αφού το πώς θα κόψει την κορδέλα σε έργα άλλων δεν θέλει και ιδιαίτερη τέχνη...
Συνηθίζεται όταν ένας υπουργός και ακόμα περισσότερο πρωθυπουργός, πηγαίνει σε κάποια περιοχή, να ενημερώνεται για τα προβλήματά της.
Ένα μεγάλο πρόβλημα λοιπόν για την
Πελοπόννησο είναι η συντήρηση- τουλάχιστον- της γνωστής Εθνικής Οδού Πάτρας - Τριπόλεως, γνωστής και ως "111", λόγω της απόστασης των χιλιομέτρων που καλύπτει.
Οπως αναφέρει το Tempo24.gr κατά τη δήλωση που έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στους δημοσιογράφους για τα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Ελλάδα και ειδικότερα την Αχαΐα, αναφέρθηκε στο φυσικό αέριο, στην Πατρών - Πύργου, στο σιδηρόδρομο κλπ, και μίλησε και για την εθνική οδό που συνδέει την Πάτρα με την Τρίπολη, μέσω των ορεινών της Αχαΐας, τη γνωστή σε όλους ως "111", μιας και για χρόνια αποτελούσε τον βασικό κεντρικό οδικό άξονα της καρδιάς της Πελοποννήσου. Και λέμε αποτελούσε γιατί πλέον, από τις πολλές λακούβες, μόνο με ερπήστριες διέρχεσαι από την πανέμορφη αυτή περιοχή.
Ο πρωθυπουργός, καθότι δεν γνώριζε τι είναι, γύρισε προς τον κ. Σπίρτζη του που καθόταν δίπλα και τον ρώτησε: «Τι είναι η 111; Πτέρυγα μάχης;» προκαλώντας τα χαμόγελα δημοσιογράφων και παραγόντων.
Δηλαδή δεν είχε τη στοιχειώδη λογική να σκεφθεί ότι δεν είναι δυνατόν να μιλούν για δημόσια έργα και ο Περιφερειάρχης να αναφέρεται σε Πτέρυγα Μάχης. Εκτός αν τον έχει παρασύρει τόσο ο κ. Καμμένος με την ανασύσταση της ΜΟΜΑ που τα έχει κάνει όλα αχταρμά στο μυαλό του.
Για την ιστορία πάντως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η 111 Πτέρυγα Μάχης, δεν έχει καμία σχέση με την Πελοπόννησο.Βρίσκεται στην Αγχίαλο του Βόλου.
Στην Πελοπόννησο βρίσκονται η 116 ΠΜ στον Άραξο,  η 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα, η 124 Βάση Εκπαίδευσης στην Τρίπολη και η 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα.
Αλλά θα μου πείτε ο κ. Τσίπρας ήταν του ναυτικού και γι' αυτό δεν τα ξέρει όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.