Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

"Μήνας Υγείας" σε Δυτική Ελλάδα από τη ΝΔ- Πανελλαδική δράση

Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση της Νέας Δημοκρατίας «Μήνας Υγείας». Αύριο, Παρασκευή 21 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας, στην Πάτρα, και το Σάββατο 22 Απριλίου, η Νομαρχιακή Σύσκεψη Υγείας, στην Καλαμάτα.

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας,
βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον αναπληρωτή Τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσονα Φωτήλα,  τους Υπεύθυνους Θεματικών Τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του Κόμματος από την Δυτική Ελλάδα και την Μεσσηνία που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιήσουν διήμερο οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων με φορείς της Υγείας της Δυτικής Ελλάδας και της Μεσσηνίας. Στόχος η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και αδυναμιών που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί την Παρασκευή, 21 Απριλίου, συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Νομού Αχαΐας. Πιο συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, στο Πανεπιστημιακό  Γενικό Νοσοκομείο Πατρών - Ρίο, στην Μ.Υ. ΠΕΔΥ «Άγιος Αλέξιος», στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και, στις 18:00, η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Ελλάδας (Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέα 12).

Το Σάββατο, 22 Απριλίου, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Νομού Μεσσηνίας και επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» και συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση - συζήτηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας και, στις 18:00, Νομαρχιακή Σύσκεψη Τομέα Υγείας Νέας Δημοκρατίας Μεσσηνίας (Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.