Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τη ΝΔ- Δείτε για ποιό λόγο


Επανέρχομαι στην υπόθεση των δηλώσεων Τζαβάρα και των υποδείξεων που έκανε στην κυρία Παπακώστα, η οποία προφανώς δεν έχει αντιληφθεί για ποιο λόγο βάλλεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν διαφωνεί με τον πρόεδρο του κόμματος να παραιτηθεί.
Θυμίζω ότι ο εν λόγω βουλευτής κ. Τζαβάρας είπε:
«Όταν φθάνει ο οποιοσδήποτε βουλευτής σε ένα τέτοιο σημείο, ώστε να έρθει σε διάσταση απόψεων με τον
πρόεδρο, καλά θα κάνει να αποχωρήσει και να παραιτηθεί».
Δηλαδή ο ίδιος δεν έχει έλθει ποτέ σε διάσταση με τις απόψεις του προέδρου του κόμματος; Γιατί μόλις τον άλλαξε από υπουργό ο κ. Σαμαράς άλλα έλεγε στους διαδρόμους της Βουλής. Για να μη πάμε παλαιότερα που ετοίμαζε ομάδα να αποχωρήσει από τη ΝΔ αν ψήφιζε μνημόνιο, αλλά τον πρόλαβε ο Καμμένος…
Πάντως με τη λογική του κ. Τζαβάρα, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διαφώνησε με την απόφαση Σαμαρά να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Παυλόπουλο (θυμίζουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ψήφισε τον κ. Παυλόπουλο αλλά με δήλωσή του δικαιολόγησε και τη στάση του), θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τη ΝΔ.
Βλέπετε μερικές φορές όταν ανοίγουν οι βουλευτές μας το στόμα τους δεν συνειδητοποιούν τι λένε…

Υ.Γ. Η κυρία Παπακώστα μετά την υποστήριξη που έτυχε από τους κ.κ. Πολάκη και Παπαδημούλη (δηλαδή ό,τι πιο άρρωστο υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ) ίσως κατάλαβε ότι ήταν λάθος η θέση που υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.