Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Οι «γαλάζιοι» Περιφερειάρχες στο Μοσχάτο- Ποιοί μετείχαν στη σύσκεψη και ποιός ήταν απών



Πηγή: Ειδήσεις
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη είδαν χθες το μεσημέρι οι «γαλάζιοι» περιφερειάρχες, με αφορμή τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μοσχάτο έδωσαν το «παρών» οι περιφερειάρχες Κώστας Αγοραστός, Απόστολος Τζιτζικώστας, Αλέκος Καχριμάνης, Κώστας Μπακογιάννης, Χριστιάννα Καλογήρου, Γιώργος Χατζημάρκος, Χρήστος Μέτιος, καθώς και τα υπόλοιπα «γαλάζια» μέλη του Δ.Σ. της
ΕΝΠΕ, Γιώργος Δακής, Χρήστος Μιχαλάκης, Δημήτρης Μαραβέλιας, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Γιάννης Γιώργος και Σπύρος Σπύρου.
«Δεν το συζητάμε να αλλάξει ο εκλογικός νόμος», είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατ πρόσθεσε: «Ακόμα και αν διανοηθούν να φέρουν απλή αναλογική, εμείς θα την αλλάξουμε».
Ο Κυρ. Μητσοτάκης, εξάλλου, το ίδιο είχε επαναλάβει και στον Γιώργο Πατούλη και το προεδρείο της ΚΕΔΕ πριν από λίγες ημέρες, σε αντίστοιχη συνάντηση στο Μοσχάτο.
Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτή τη συνάντηση των «γαλάζιων» περιφερειαρχών με τον πρόεδρο της Ν.Δ. απουσίαζε ο Πέτρος Τατούλης. Δεν είχε προσκληθεί, βέβαια, αλλά αν και στις περιφερειακές του 2014 είχε εκλεγεί με τη στήριξη της Ν.Δ., το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχουν «παγώσει» οι σχέσεις του με την οδό Πειραιώς, αφού πριν από λίγες ημέρες οι «γαλάζιοι» βουλευτές της Πελοποννήσου κατέθεσαν ερώτηση για την ολιγωρία που δείχνει η Περιφέρεια στο ζήτημα των απορριμμάτων.  Γ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.