Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Το πλάνο του κ. Τσίπρα και ο κ. Μητσοτάκης



Πηγή: Το Βήμα- Βηματοδότης
...Όπως και να έχει πάντως με αμφισβητίες ή χωρίς ο Πρωθυπουργός θέλει όλο το υπόλοιπο διάστημα ως το καλοκαίρι του 2018 να απολαύσει όλα τα κέρδη της εξομάλυνσης των σχέσεων με τους εταίρους και τους δανειστές και τη σταθερότητα που θα ακολουθηθεί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι πιο στενοί
του συνεργάτες άρχισαν ήδη να λένε πως «τους επόμενους 14 μήνες ο κ Τσίπρας θα έχει την πιο ήρεμη περίοδο από τότε που εξελέγη πρωθυπουργός»
Δηλαδή ευελπιστεί πως θα είναι καιρός καρποφορίας όπου θα κερδίσει σε δημοφιλία από την αναμενόμενη αντιστροφή των τάσεων στην οικονομία και θα μπορέσει έτσι να μεταδώσει στον κόσμο «τον μύθο του Αλέξη» που φροντίζει τον λαό και τους φτωχούς. Με αυτόν τον τρόπο ευελπιστεί να εμποδίσει την επέλαση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την εξουσία.
Για τον κ. Μητσοτάκη πολλοί λένε ότι θα πρέπει να γνωρίζει πως αν δεν δημιουργήσει τα δικά του γεγονότα γύρω από την οικονομία, αν δεν κερδίσει δηλαδή τη μάχη της και δεν δημιουργήσει προσδοκίες θετικές, η αναμέτρηση με τον κ Τσίπρα όταν και όποτε αυτή υπάρξει δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.