Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Σαμαράς; «Αγωνιζόμαστε να φτιάξουμε μια Ελλάδα με σταθερότητα και ανάπτυξη»

Πηγή:  arcadiaportal.gr
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για την 194η επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, παραχώρησε μια δήλωση, συνδέοντας το μήνυμα της ημέρας με την ανάγκη για την
ανασυγκρότηση της χώρας:
«Από τις πιο θετικές εξελίξεις για την
εγκαθίδρυση του Συντάγματος ήταν η Β' Εθνοσυνέλευση στο Άστρος. Είναι μια ευκαιρία η σημερινή να θυμηθούμε εκείνες τις ένδοξες στιγμές που οι Έλληνες με πρώτον τον Κολοκοτρώνη αποφάσισαν να είναι ενωμένοι για το κοινό καλό. Ταυτόχρονα, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με παλιούς φίλους αλλά και νέους αγωνιστές της ευρύτερης παράταξης οι οποίοι σήμερα αγωνίζονται για το καλό του τόπου, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια Ελλάδα που θα είμαστε υπερήφανοι για αυτήν, με ασφάλεια, σταθερότητα και ανάπτυξη», είπε ο κ. Σαμαράς.
Σε ερώτηση που του ετέθη σε σχέση με την επερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές Πελοποννήσου της ΝΔ με την οποία επιρρίπτουν ευθύνη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την καθυστέρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων, και ερωτηθείς αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τη στήριξη της ΝΔ στη ΣΔΙΤ της Περιφέρειας, ο κ. Σαμαράς αρκέστηκε να πει: «Η θέση της παράταξης είναι ξεκάθαρη και τελική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου