Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Γκιουλέκας: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απαξιώνει το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου»

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος για τα θέματα Μακεδονίας -Θράκης, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, με αφορμή την απαξίωση από την Κυβέρνηση ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη,
έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου συσσωρεύονται και γιγαντώνονται. Οι Θεσσαλονικείς και οι Βορειοελλαδίτες θέτουν εύλογα ερωτήματα γιατί η Κυβέρνηση απαξιώνει το Νοσοκομείο αυτό, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, το οποίο καλύπτει το 50% περίπου της συνολικής δραστηριότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, οι κ. Ξάνθος και Πολάκης, μέσα στην βιασύνη τους  να επιτεθούν εναντίον όσων ασκούν κριτική, ξέχασαν να μας απαντήσουν για την ... ταμπακιέρα!

Απαρίθμησαν τα όσα θεωρούν επιτεύγματά τους οι αρμόδιοι Υπουργοί, αλλά δεν μας είπαν τίποτα για τα 135.000.000  ευρώ, τα οποία χρωστούσε ο ΕΟΠΥΥ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και τα οποία διέγραψαν εν μία νυκτί, όπως αναφέρεται στο σχετικό Φ.Ε.Κ. (38/Α/28-03-2017).

Ας σταματήσουν επιτέλους οι αρμόδιοι Υπουργοί να ευλογούν τα γένια τους και ας δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.