Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί την κλοπή από super market αντισυμβατική δράση! Να τα χαιρόμαστε τα μπουμπούκια που μας κυβερνούν!!! Θυμίζουμε ότι η "17Ν" χαρακτήριζε την κλοπή από τράπεζες... απαλλοτρίωση!!! - Συμφωνεί ο Καμμένος;

Η τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη" χαρακτήριζε την κλοπή χρημάτων από τράπεζες "απαλλοτρίωση". Τώρα η μορφή της Αριστεράς που μας κυβερνά, εμπνεόμενη προφανώς από εκείνες τις εποχές, χαρακτηρίζει τις κλοπές από σούπερ μάρκετ αντισυμβατικές, ακτιβιστικές δράσεις.
Συγκεκριμένα σε ερωτηματολόγιο που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυτο ηη νεολαία του
κυβερνώντος κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του 1ου της Συνεδρίου, επιχειρεί να σκιαγραφήσει το πολιτικό προφίλ των μελών της.
Οι συμμετέχοντες στο ερωτηματολόγιο καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως: «Συμμετέχετε σε οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες;»,  «Συμμετέχετε σε καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους (γραφεία πολιτικώνμ, τραπεζικά καταστήματα) ή εάν δίνουν το παρόν σε βίαιες διαδηλώσεις.
Θα μου πείτε αυτοί είναι και αυτά ρωτούν γιατί σε αυτούς απευθύνονται.
Το ερώτημα είναι αν εκείνος ο κατά δήλωσή του θεματοφύλακας του καραμανλισμού Πάνος Καμμένος, χάρη στον οποίο υπάρχει ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός, συμφωνεί, ως κυβερνητικός εταίρος, με αυτές τις πρακτικές.
Και μη μας απαντήσει "ε, τι να κάνουμε έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αντιλήψεις", γιατί εδώ δεν πρόκειται για ιδεολογία αλλά για πλιάτσικο. Και το πλιάτσικο είναι εκτός ιδεολογικού και νομι8κού πλαισίου κάθε ευνομούμενης πολιτείας δυτικού τύπου. Εκτός αν, Πάνο μου, έχεις αποδεχθεί ότι κάνατε τη χώρα μπανανία. Οπότε...

Image result for σημαίες συριζα τρομοκρατίαΝα θυμίσουμε ένα πρωτοσέλιδο της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ, πριν από χρόνια, για να επισημάνουμε ότι αυτή η νοοτροπία είναι παλιά για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όσες θεσμικές θέσεις κι αν κατέχουν.




Δείτε τα ερωτήματα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.