Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΝΔ: Ευπρόσδεκτη η πρόταση του πρωθυπουργού για Εξεταστική στην Υγεία, αλλά να εξετασθούν όλα. Μέχρι σήμερα.

Θετικά ανταποκρίθηκε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία η αντιπολίτευση.
Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε ευπρόσδεκτη την πρόταση του πρωθυπουργού.
«Η κυβέρνηση -που πεισματικά αρνείται να κάνουμε εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τα capital controls- προανήγγειλε σήμερα εξεταστική
για την Υγεία. Εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Να διερευνηθούν όλα - φυσικά μέχρι σήμερα. Για να ξέρει ο ελληνικός λαός με απόλυτη διαφάνεια πώς διαχειριζόμαστε τα χρήματά του. Εκεί θα δούμε πολλά για την «"πρώτη φορά Αριστερά"», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Δημοκρατική Συμπαράταξη: Θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συμφωνεί και αυτή με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία.Η  βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου με δήλωσή της ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη ιδίως για τον ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων το 2015 όπως αναφέρει η σχετική αναφορά που έχει κατατεθεί στη δικαιοσύνη.
«Με καμία επιχείρηση σκανδαλολογίας δεν μπορεί να καλύψει τη διάλυση που έχει φέρει στο σύστημα υγείας. Ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις αυταπάτες του βλάπτει σοβαρά την υγεία», υπογράμμισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.
Θετική και η Ενωση Κεντρώων
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ θετική στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία είναι και η Ένωση Κεντρώων.
Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.